Saija Tuupanen, tangokuningatar, ero, Kimmo Tuupanen, miehet, ex-miehet

Ex-tangokuningatar Saija Tuupanen erostaan Seurassa: ”Parisuhde on muuttunut ystävyydeksi”

Laulaja Saija Tuupanen luuli nuorena, että 25-vuotiaana hänellä olisi oma talo, puoliso ja muutama lapsi. Nyt 36-vuotiaana hän käy läpi avioeroprosessia, eikä lapsia vielä ole. Seurassa hän kertoo, ettei kadu valintojaan.

Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen, 36, paljastaa uudessa Seurassa avioeronsa syyn. Tuupanen jätti miehensä Kimmo Tuupasen kanssa avioerohakemuksen elokuussa 2017.

”Parisuhde on muuttunut ystävyydeksi. Kipinä on kadonnut ja meistä on tullut kavereita”, Saija kertoo Seurassa.

Kun suhde oli vasta aluillaan, Saija kutsui Kimmoa sielunkumppanikseen.

”Kimmo on hieno ihminen. Hän on kaltaiselleni suhinasiskolle helppo kumppani, ymmärtäväinen ja tilaa antava. Suhteessamme on paljon hienoja asioita.”

Lue myös: Marita Taavitsainen Annassa: Avioehto helpotti eroprosessia

Yhä saman katon alla

Saija Tuupanen rakastui Fantasia-yhtyeen rumpali Kimmo Hämäläiseen vuonna 2010.

Vaikka avioero on jo vireillä, Saija kertoo Seurassa, että irti päästäminen on vaikeaa. Pariskunta asuu vielä yhteisessä kodissaan Toivakassa.

”Talossa ja sen nurkissa on paljon yhteisiä muistoja. Olemme yhdessä laittaneet pihaa ja katsoneet omenapuiden kasvavan. Uuteen elämänvaiheeseen hyppääminen tuntuu isolta, mustalta aukolta.”

Saija kertoo, ettei aio toistaa seuraavissa suhteissa aiempia virheitään.

”Olin Kimmosta äärimmäisen mustasukkainen seurustelumme alussa. Hän joutui kestämään aika paljon. Minua oli petetty aiemmissa suhteissa, enkä osannut luottaa. Opin Kimmolta, ettei toista voi omistaa. Kun luotan ja annan tilaa, toinen haluaa olla kanssani, koska se on helppoa.”

Lue myös: Ovatko sukset ristissä parisuhteessa? Näin avaat solmuja ja voitat vaikeudet

Saija Tuupanen, tangokuningatar, ero, Kimmo Tuupanen, miehet, ex-miehet

Saija Tuupasen ex-miehet kiinnostavat

Saija oli ennen Kimmoon tutustumistaan kihloissa laulaja Kari Hirvosen kanssa. Hirvonen kruunattiin tangokuninkaaksi samaan aikaan kuin Saija.

Vuoden 2003 tangomarkkinoiden aikaan Saijan rinnalla iloitsi kuitenkin toinen kihlattu. Tämän kanssa Saija oli alkanut seurustella ollessaan 15-vuotias. Pari haaveili omasta talosta ja lapsista.

”Olin aina kuvitellut, että 25-vuotiaana minulla olisi puoliso, kolme–neljä lasta, talo ja koira.”

Myös Hirvosen rinnalla hymyili elämänkumppani, mutta tunteet veivät mukanaan. Tuoreet tangokuninkaalliset rakastuivat, ja aiemmat kumppanit saivat jäädä.

”Olin nuori, jopa naiivi, enkä tiennyt elämästä oikeastaan mitään. Tällä elämänkokemuksella olisin toiminut toisin kaikkia kohtaan”, Saija pohtii Seurassa.

Seuraavien vuosien aikana kumppani vaihtui muutamaan kertaan. Saijan elämän käänteestä kirjoitettiin lehdissä kohua herättänein otsikoin. Se yllätti. Saija ei ollut varautunut siihen, että hänen yksityiselämänsä kiinnostaa niin monia. Eikä siihenkään, ettei kaikki julkaistu ollut totta.

”En voinut huutaa, että eiväthän asiat menneet, niin kuin lehdessä lukee. Tai etten ylipäänsä halua olla lehdissä miesjuttujen vuoksi.”

”Olen ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut”

Toukokuussa 36 vuotta täyttänyt Saija kertoo tiedostavansa yhä enemmän, kuinka paljon hän on antanut itsestään työlle.

”Aika monet itkut olen itkenyt nähdessäni, kuinka ystävien elämä on kehittynyt sellaiseksi kuin kuvittelin omani olevan. On avioliitto, lapsia ja omakotitalo.”

Saija ei kuitenkaan kadu valintojaan.

”Olen ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut.”

Lue myös Seuran juttu: Ikätovereiden ilkeys synnytti syömishäiriön ja murensi itsetunnon – Tangokuningatar Saija Tuupanen tunnustaa: ”Koin, etten ole riittävän hyvä – Taistelen yhä sellaisia tunteita vastaan”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ex-tangokuningatar Saija Tuupanen erostaan Seurassa: ”Parisuhde on muuttunut ystävyydeksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X