Sami Hedbergin kanssa seurusteleva Saija Tuupanen Annassa: ”Välillämme on syvä henkinen yhteys”

Saija Tuupanen paljastaa uudessa Anna-lehdessä, että työt johdattivat hänet ja uuden poikaystävän Sami Hedbergin yhteen.

Laulaja ja vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen, 37, ja stand up -koomikko Sami Hedberg, 38, ovat seurustelleet vuoden alusta asti, mutta kumpikin on ollut harvasanainen kommentoidessaan suhdetta.

Sekä Saija että Sami ovat todenneet tähän mennessä lähinnä vain sen, että etenevät rauhallisesti.

”Tapasimme Samin kanssa aikoinaan työn merkeissä. Olen varovainen puhumaan suhteestamme, koska se on niin tärkeä ja läheinen asia – ja kaikki on vielä tosi uutta. Sen voin sanoa, että olen rakastunut ja onnellinen. Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti.”, Saija Tuupanen paljastaa uudessa Annassa.

Toukokuun viimeisenä päivänä eli Saijan 37-vuotissyntymäpäivänä Sami julkaisi Instagramissa kuvan, jossa pariskunta hymyilee onnellisena skumppalasit kädessä, taustallaan meri ja purjeveneitä. ”Tältä näyttää rakkaus”, joku hehkuttaa kommenteissa.

”Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, vaikka tietää, että kaikki on julkista”, Saija Tuupanen toteaa Annan jutussa.

Lue myös: Ex-tangokuningatar Saija Tuupanen erostaan Seurassa: ”Parisuhde on muuttunut ystävyydeksi”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg ovat etäsuhteessa

Etäsuhde kuuluu Saijan ja Samin arkeen, sillä Saija asuu Jyväskylässä ja Sami Helsingissä. Lisäksi molempien työ on erittäin liikkuvaista. Juhannuksena Saija on keikalla, ja sen jälkeen työkiireitä riittää elokuulle asti. Välillä tosin on aikaa viettää muutama päivä vapaallakin.

”Olen onnellinen töistäni ja yhteistä aikaa läheisten kanssa löytyy, kun sitä järjestää”, Saija sanoo Annassa.

Saija on puhunut avoimesti päättyneestä avioliitostaan. Seitsemän yhteisen avioliittovuoden jälkeen pari päätyi hakemaan eroa elokuussa 2017. Kuitenkin vielä eron jälkeenkin pariskunta asui pitkään yhteisessä kodissaan Toivakassa.

”Edellisistä suhteista olen oppinut sen, että parisuhteessa pitää olla itsenäinen eikä saa tarrautua liikaa toiseen. Pitää olla omat elämät ja yhteinen elämä – molemmat ovat tärkeitä. Olen myös oppinut, että ikinä ei pidä ajatella mitään asiaa tai ihmistä itsestäänselvyytenä”, Saija sanoo Anna-lehdessä.

Viime syksynä Saija muutti maalta Jyväskylän keskustaan kerrostaloon. Annassa hän kertoo muuton omaan asuntoon tuntuneen uudelta alulta.

”En todellakaan kiirehtinyt etsimään uutta kumppania. En mennyt esimerkiksi Tinderiin, vaan halusin vain aikaa rauhoittua. Ajattelin, että otan vastaan, mitä elämä tuo. Ja toihan se”, Saija toteaa Annassa.

Lue myös Annan juttu: Koomikko Sami Hedbergin kanssa seurusteleva iskelmätähti Saija Tuupanen: ”Välillämme on syvä henkinen yhteys”

Avainsanat

Keskustelu

Ei syvä henkinen yhteys hetkessä löydy. Se voi tuntua siltä, koska rakastuneena näkee oman kuvansa toisen silmäterissä, ja päinvastoin. Tutustuminen kestää pitkään. Silti kiva vaihe tuo onnen huuma – häviää sitten tai pysyy.

Kommentoi juttua: Sami Hedbergin kanssa seurusteleva Saija Tuupanen Annassa: ”Välillämme on syvä henkinen yhteys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X