Sara Sieppi Annassa kipeistä parisuhdekokemuksistaan: ”Olen valinnut vääränlaisia miehiä”

Uudessa Annassa Sara Sieppi kertoo, että vaikka hän on kokenut useita pettymyksiä rakkaudessa, hän uskoo vielä tapaavansa jonakin päivänä Sen Oikean.

Bloggaaja Sara Sieppi, 27, avautuu uudessa Annassa kipeistä parisuhde- ja kiusaamiskokemuksistaan.

”Elämäni pahimmat pettymykset liittyvät parisuhteisiin, joista minulla on huonoja kokemuksia. Vaikka sanoin luottavani ihmisiin, tällä hetkellä luottamukseni miehiin on aika horjuva. Epäonnistumiset parisuhteissa ovat johtuneet siitä, että olen valinnut vääränlaisia miehiä”, Sara Sieppi sanoo uudessa Annassa.

Lue myös: Isä jäi erossa yksin kolmen pojan kanssa – alkujärkytyksen jälkeen Antti, 46, opetteli tunnetaitoja: ”En aio jatkaa mallia, jossa mies lyö vakavat tunteet leikiksi”

Viime syksynä Sara erosi juontaja Roope Salmisesta. Pari seurusteli vuodesta 2015 asti.

Sieppi ponkaisi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2011 osallistuttuaan isosiskonsa ehdotuksesta Miss Suomi -kilpailuihin. Hänet valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, mutta kun Miss Suomi Pia Pakarinen luopui kruunustaan, Sarasta tuli yllättäen Miss Suomi.

Sara Sieppi, mitä erot ovat opettaneet sinulle?

Huonoista kokemuksistaan huolimatta Sara ei ole menettänyt uskoaan rakkauteen.

”Uskon siihen, että jonain päivänä Se Oikea tulee vastaan. Olen näin vanhanaikainen! Uskon myös siihen, että silloin ei enää tarvitse tuskailla sen kanssa, voiko toiseen luottaa vai ei”, Sara sanoo Annan jutussa.

”Erojen jälkeen olen aina yrittänyt oppia jotain, jotta en päätyisi enää samanlaiseen tilanteeseen. Tärkein oppini on ollut, että en enää unohda omaa elämääni tai aseta ketään ykköseksi. Minä olen oman elämäni tähti.”

Sara Sieppi kertoo jutussa olevansa juuri nyt viihtyvänsä sinkkuna.

”En käy mielelläni treffeillä, koska ne ahdistavat. On epämukavaa, kun kaksi toisilleen vierasta ihmistä istuu vastakkain kahvilla, yrittää tutustua ja esittää kysymyksiä. Se ei ole minulle luontevaa. En yritä väkisin saada parisuhdetta, sillä uskon, että asioilla on tapana järjestyä ja on parasta, kun asiat etenevät omalla painollaan. Haluaisin mennä vain kerran elämässä naimisiin, ja onneksi se kortti on vielä käyttämättä”, Sara kertoo Annassa.

Lue myös: Näyttelijä Elina Knihtilä on ollut aina ylpeästi feministi: ”Nuorempana jouduin miettimään, saanko töitä, koska minua pidetään hankalana”

Sara Sieppi

Kiusaajien hampaissa somessa

Sara Sieppi on yksi seuratuimmista kotimaisista somevaikuttajista. Esimerkiksi Instagramissa hänellä on 158 000 seuraajaa, ja kuvia hän julkaisee melkein joka päivä.

”Minulla on somessa ihania seuraajia, joilta saan kannustusta. Viime vuosina sometileilleni on tullut tosi paljon ikäviä kommentteja. Minua on huoriteltu, ulkonäköäni haukuttu, kaikkeen puututtu.”

Suurin osa kiusaajistani oli naisia. Klikkasin yhtä profiilia, ja huomasin, että naisella oli lapsia. Miten hän saattoi toimia niin, aikuinen ihminen?

Sara kertoo Annan jutussa, ettei ymmärtänyt kommentteja tai sitä, mistä ne johtuivat. Mitä pahaa hän oli tehnyt?

”Suurin osa kiusaajistani oli naisia. Klikkasin yhtä profiilia, ja huomasin, että naisella oli lapsia. Miten hän saattoi toimia niin, aikuinen ihminen? Kun puhuin somekiusaamisesta Vappu ja Marja Livessä, purskahdin itkuun. Tajusin vasta silloin, miten rikki olin. Onneksi ikävät kommentit vähenivät ohjelman jälkeen”, hän kertoo Annassa.

Lue myös Annan juttu: Parisuhteisiin pettynyt Sara Sieppi: ”Enää en unohda omaa elämääni”

Avainsanat

Keskustelu

Miten olisi, kaunis nuori nainen. Hanki koulutus ja oikea työ. Se mitä teet tällä hetkellä ei ole työtä eikä se varsinkaan kanna loppuun asti. Ei kukaan ole sinun instoista tai tekemisistäsi kiinnostunut 10 vuoden kuluttua. Mene opiskelemaan ja hanki ammatti ja todellinen työ. Äläkä kerro päivittäin somessa kuulumisia. Tilanne rauhoittuu ja oikea elämä tulee tilalle. Ehkä joku oikea mieskin tulee elämääsi sitten. Eihän kukaan täysjärkinen mies ryhdy suhteeseen, jossa M Torpan tyylisesti kertoisit päivittäin mitä olet tehnyt, mitä aiot tehdä jne. Elämän perusasiat kuntoon, kyllä sitten muut asiat loksahtavat kohdilleen itsestään.

Olen samaa mieltä mies 53 kanssa. Julkisuus voi vääristää nuoren koko ajatusmaailman. Usein hän vielä liikkuu samanlaisten -mielisten parissa. Ei ole kivaa leimata miesystäviään ”vääränlaisiksi” jos itse on liimautunut ”kauniina kuvissa” -elämään. Oikea ammatti ja muiden opiskelijoiden seura kehittää. Julkisuus voi olla kuin myrkkyÄ.

Kommentoijat eivät ilmeisesti huomaa, että tuo on työtä siinä missä muukin työ. Somessa henkilöt esiintyvät kasvoillaan ja oikeilla nimillään, toisin kuin täällä kommentoivat anonyymit. Arvostan suuresti heidän tekemäänsä työtä, vaikken itse siihen pystyisikään tai alkaisi. Jaksamisia Saralle ja ei kannata välittää sivusta huutelijoista!

Maailman ihmiset tulevat vieläkin ilkeimmiksi, valitettavsti tämä mailma ei ole Paratiisi, vaan Paratiisi vielä odottaa ilmestymistä juuri sinun elämääsi. Oma elämäni oli satu prinsessasta, joka kohtasi unelmiensa sinisen prinssin Prinsessantiellä Helsingin Roihuvuoressa. Olin jo nähnyt hänet aikaisemmin, mutta hyvät ystävämme järjestivät meille treffit. Hän käveli minua vastaan ja juuri Prinsessantien kulmassa tavoitimme toisemme. Siitä lähtien rakkautemme kesti 52 vuotta, ja juuri ennen 50-vuotishääpäiväämme hän nukahti ikiuneen teho-osastolla. Saimme viettää ihanan elämän yhdessä, kunnes kuolema meidät erotti ajaksi, mutta ei iäksi. Minä olen nyt leskeksi juuri tullut, mutta minulla on muistoni ja yhteinen lapsemme ja hänen lapsensa. Toivotan sinulle ihanaa elämään, ehkä seuraavassa Prinsessantien kulmassa tapaat oikean rakkautesi, ja se on kuolemaakin voimakkaampi. Sen minkä uskot, niin sen saat aivan varmasti. Ehkä ei vielä tänään, mutta kenties jo huomenna.

Sara, olet upea, kaunis pohjoisen tyttö. Varmasti löydät vielä etsimäsi. Onnea matkaan ja kaikkea hyvää elämääsi.

Kommentoi juttua: Sara Sieppi Annassa kipeistä parisuhdekokemuksistaan: ”Olen valinnut vääränlaisia miehiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X