Seura: Christoffer Strandberg tapasi puolisonsa samana päivänä, kun hänen mumminsa kuoli: ”Joskus tapahtuu asioita, jotka ovat liian omituisia ollakseen sattumaa”

Näyttelijä Christoffer Strandberg oppi valoisan elämänasenteen Anita-mummiltaan, kertoo Seura. Mummiin liittyy myös Christofferin elämän kohtalokkain päivä.

Pikkuveljen rippijuhlat on ohi ja Christoffer Strandberg, 30, on luvannut viedä Anita-mumminsa ja Lasse-ukkinsa kotiin Siuntioon. Kotipihalla mummi sanoo, kuinka ihanaa oli nähdä kaikki rakkaat, halaa Christofferia tiukasti ja kiittää.

Lue lisää: Poikansa menettänyt äiti neuvoo: Neljä lämmintä tapaa kohdata sureva

Seuraavan vuorokauden aikana Christoffer rakastuu, mutta hänen sydämensä myös särkyy.

Christoffer Strandberg: ”Puhuimme koko yön kuolemasta”

Sinä keväänä, kun pikkuveli pääsi ripille, Christoffer näytteli Göteborgin kaupunginteatterissa, kertoo Seura. Rippijuhlat olivat hyvä syy piipahtaa Suomessa tapaamassa rakkaita sukulaisia.

Christoffer kertoo Seurassa, että myöhemmin illalla hän lähti ulos ystäviensä kanssa – ja rakastui. Tunne oli niin kertakaikkisen ainukertainen, että se oli yhtä aikaa sekä kauneinta ikinä että pelottavinta koskaan.

”Rakastuin Janneen ensisilmäyksellä”, Christoffer Strandberg kertoo Seuran jutussa.

”Muistan, miten puhuimme koko yön kuolemasta. Minä en ollut menettänyt ketään läheistä, mutta hän oli menettänyt isänsä. Janne oli minua 16 vuotta vanhempi ja minä olin aivan tolaltani. Raastavaa oli se, että minulla oli Göteborgissa jäljellä vielä kuukauden verran esityksiä ja minun piti heti sen yön jälkeen lentää sinne takaisin.”

Lue lisää: Putous-tähti Christoffer Strandberg: ”Isovanhempien kanssa vietetyt hetket ovat tehneet minusta paremman ihmisen”

Rakkaudessa ei jää tilaa torjunnalle

Seuraavana päivänä Christofferin Barbro-äiti soitti ja kertoi suru-uutisen. Anita-mummi oli menehtynyt. Christoffer kertoo Seurassa, että hän palasi Ruotsiin sydän särkyneenä. Vain vastasyttynyt rakkaus toi lohtua suruun.

”En oikeastaan halua uskoa kohtaloon, mutta joskus tapahtuu asioita, jotka ovat liian omituisia ollakseen sattumaa. Mummin kuolema ja Jannen tapaaminen oli sitä”, näyttelijä sanoo Seurassa.

Christoffer kertoo Seurassa, ettei koskaan kertonut mummilleen parisuhteistaan. Se ei ollut merkityksellistä heidän maailmassaan, jossa tyttärenpojan suhde mieheen olisi todennäköisesti ollut vain asia muiden joukossa. Ehdottomassa rakkaudessa ei jää sijaa torjunnalle.

”Janne on tietyllä tapaa vanhan ajan ihminen, kiireetön ja kohtelias. Mummin siskot, eli isotätini, ovat hänet tavanneet ja uskon, että mummikin olisi hänestä tykännyt”, Christoffer sanoo Seuran jutussa.

Mummin kuolemasta ja Christofferin ensikohtaamisesta puolisonsa kanssa tulee keväällä kahdeksan vuotta, kertoo Seura. Vaikka Christofferin suru on saanut perspektiiviä, ikävä vierailee silloin tällöin.

”Kaipaan sitä lasta, joka sain olla isovanhempieni kanssa. Kuinka vähän silloin pitikään tehdä ollakseen maailman paras poika.”

Lue myös Seuran juttu: Christoffer Strandbergin elämän kohtalokkaimmat hetket: Rakastuminen ja isoäidin kuolema samana päivänä

Avainsanat

Keskustelu

Se on karmaa, Wau! Pidän Christofferista paljon.Hän on hauska ihminen ja hyvä näyttelijä ja tanssija, paras♥️🥂🙏

Omaan kohtaloon voi vaikuttaa, sattumiin kai ei, mut jos kohtalon määrää sattumat, jotka määrittää sattumat? Kuka tietää, mikä on sattumaa, mikä ei? I dont know.

Kommentoi juttua: Seura: Christoffer Strandberg tapasi puolisonsa samana päivänä, kun hänen mumminsa kuoli: ”Joskus tapahtuu asioita, jotka ovat liian omituisia ollakseen sattumaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X