Jukka Hildén, Chachi Gonzales ja Sophia

Seura: Jukka Hildén ja Chachi Gonzales haaveilevat toisesta lapsesta: ”Lapset tuovat kaikkeen paljon enemmän merkitystä”

Duudsoneiden Jukka Hildén ja tanssijavaimo Chachi Gonzales toivovat vuodelle 2021 pikkusisarusta Sophia-tyttärelle.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 40, kertoo Seura-lehden haastattelussa haaveilevansa perheenlisäyksestä, mahdollisesti jo vuonna 2021. Jukan ja sometähtenä tunnetun Chachi Gonzalesin, 24, esikoistytär Sophia on nyt vuoden vanha.

Lue myös: Etkö ymmärrä lastasi tai putoatko kärryiltä kuunnellessasi nuorisoa? Kokosimme sanakirjan nuorten käyttämistä sanoista

Chachi kertoo Seuran haastattelussa, että sanoi Jukalle jo neljä minuuttia Sophian syntymän jälkeen, että ”pitäisikö tehdä toinenkin”.

”Kyllä, ehdottomasti haluamme lisää lapsia! Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa. Olisi mukavaa, jos Sophialla olisi sisarus pienellä ikäerolla”, Chachi kertoo Seurassa.

Jukka myöntää, että ottaisi mieluusti vastaan vielä muutaman samanlaisen lahjan.

”Lapseni ovat maailman tärkein asia. Lasten kanssa olemme hetkessä, ja he tuovat kaikkeen paljon enemmän merkitystä.”

Jukka Hildén ja Chachi menivät naimisiin viime vuonna

Jukka ja Chachi menivät kihloihin vuonna 2018 ja naimisiin vuonna 2019. Jukka ja Sophia-tytär tapasivat Chachin Teksasissa asuvat vanhemmat vasta äskettäin. Ennen joulua kotiin saapuivat vierailulle Chachin vanhempien lisäksi myös hänen siskonsa ja veljensä.

Chachi kertoo Seurassa, ettei ollut nähnyt perhettään kolmeen vuoteen. Tapaaminen jännitti, sillä suhde perheeseen on ollut vaikea. Chachi muutti kotoa jo 15-vuotiaana.

”Suurimman osan elämästäni välit perheeseeni ovat olleet ala- ja ylämäkeä. Osaksi johtui koronasta, että he näkivät Sophian vasta nyt, mutta osittain myös siksi, etten kokenut meidän olevan valmiita siihen. Nyt tuntuu, että meillä on hyvin terve ja ymmärtäväinen suhde.”

Lue myös Seura.fi: HP Parviainen lomaili lasketellen Japanissa ennen Possen livelähetyksiä: ”Tutustuin aikoinaan lumilautailun kautta muihin Duudsoneihin”

Chachi kertoo, että uskonnolliset vanhemmat olivat huolissaan hänen ja Jukan ikäerosta ja siitä, että Jukalla on kaksi lasta aiemmasta avioliitosta.

”Heillä oli ennakkoluulonsa hänestä. En olisi itsekään koskaan ajatellut, että menen naimisiin jonkun kanssa, joka on jo ollut naimisissa. Mutta kun tutustuin Jukkaan, huomasin, miten epäitsekäs hän on”, Chachi sanoo.

”Minua on kohdeltu aika huonosti elämäni aikana, ja Jukassa ihailin sitä, miten tasavertaisesti hän kohtelee kaikkia. Jukka on elämäni valo, rakastuin häneen ja niin kävi perheellenikin.”

Lue myös Seuran juttu: Jukka Hildén ja Chachi Gonzales toivovat jo pikkusisarusta Sophialle: ”Haluamme ehdottomasti lisää lapsia!”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Jukka Hildén ja Chachi Gonzales haaveilevat toisesta lapsesta: ”Lapset tuovat kaikkeen paljon enemmän merkitystä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X