Laulaja Eini Pajumäki

Seura: Laulaja Eini kävi nuoruudessaan selvänäkijällä, ja yllättävän moni asia ennustuksesta toteutui

Moni pitää ennustuksia harmittomana huvina. Niin ajatteli Einikin, mutta sitten selvännäkijän sanat toteutuivat hänen elämässään.

Laulaja Eini, 58, kertoo uudessa Seuraassa käyneensä 20-vuotiaana selvänäkijällä. Sen piti olla harmitonta huvia, eikä Eini uskonut, että näkijä pystyisi kertomaan hänelle mitään todellista. Eini sai kuitenkin yllättyä.

”Näen sotapukuisen miehen. Jätä tämä suhde, sillä se ei ole sinulle hyväksi”, selvännäkijä sanoi.

Lue myös: Laulaja Eini: Kun täytin 40, karistin liiallisen miellyttämisen tarpeen

Eini seurusteli tuolloin armeijan harmaissa olevan kaverin kanssa. Eini päätyikin eroamaan silloisesta poikaystävästään. Hän tapasi aviomiehensä 28-vuotiaana ja pariskunnan häitä tanssittiin vielä samana vuonna.

Selvänäkijä jatkoi:

”Tulet saamaan kaksi lasta, tytön ja pojan, joilla on suuri ikäero. Näen elämässäsi myös paljon laastareita.”

Eini myöntää Seurassa, että ennustuksen sanoista paljon on käynyt toteen.

”Olen saanut elää hyvän, mutta en helppoa elämää. Minua on koeteltu, mutta se on tehnyt minusta vahvan ja elämää tuntevan ihmisen”, Eini sanoo jutussa.

Lue myös: Lukijat paljastavat hyytävimmät enneunensa, jotka toteutuivat – miksi järkevätkin ihmiset uskovat enneuniin?

Koettelemuksia ja vaikeita hetkiä

Eini syntyi Tornionjokilaaksossa, Pellon Orajärven kylässä maatalossa asuville vanhemmille. Äidin sydän oireili ja hän sai sydän- ja verisuonisairauteen lääkityksen jo ennen Einin syntymää. Äiti kuoli vain 12 tuntia sen jälkeen, kun Einin oma kuopus oli syntynyt.

Eini sulki surun sisäänsä yrittäessään keskittyä vauvaan. Se purkautui vasta isän hautajaisissa vuonna 2007.

”Tuska tuli räjähtävänä ulos. Ensin kuvittelin, että vastoin kuvitelmiani olin rakastanut isää enemmän kuin äitiä. Sitten tajusin, että vasta silloin surin myös äidin menetystä”, Eini sanoo Seuran jututssa.

Eini nousi lavalle sekä isän kuolinettä hautajaisiltana ja hoiti niiden välissä sovitusti muutkin keikat. Puolitoista viikkoa hautajaisten jälkeen häneltä hävisi ääni. Suru ja stressi olivat aiheuttaneet refluksitaudin, jonka hoitaminen vei nelisen vuotta.

Äidin kuolemaa ja perheen kuopuksen syntymää seuranneen ajan muisteleminen saa yhä kyyneleet vuotamaan ja kädet vapisemaan.

Lue myös: Optimismi voi estää sairastumisen ja suru lisää kuoleman riskiä – lääkäri paljastaa, miten mieli vaikuttaa sairauksiin

Laulaja Eini Pajumäki

Ennustus kävi toteen

Kun Einin tytär syntyi vuonna 1990, elämä mullistui kokonaan. Hänestä tuli emo, joka oli valmis tekemään mitä tahansa omaansa suojellakseen. Lapsi toi mukanaan myös ennen kokemattomat kauhut.

”Namusetien pelossa menin tytärtä vastaan koulusta, kunnes hän reilut 10-vuotiaana ei enää sallinut sitä”, Eini sanoo Seurassa.

Toinen raskaus päättyi keskenmenoon, kun sitä oli jatkunut reilun kolme kuukautta. Sitten tuli toinen keskenmeno. Eini uskoi, ettei perheeseen syntyisi toista lasta.

”Kun vihdoin aloin odottaa kuopusta, pelkäsin koko raskauden ajan että se päättyy kesken”, Eini muistelee Seuran jutussa.

Eini sai pojan vuonna 1999. Näin myös selvänäkijän ennustus tyttö- ja poikalapsesta toteutui.

Lue myös Seuran juttu: Laulaja Eini ei ole menettänyt uskoa ihmisyyteen – vaikka elämä on koetellut ankarastikin: ”Kokemani on tehnyt minusta todella vahvan”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Laulaja Eini kävi nuoruudessaan selvänäkijällä, ja yllättävän moni asia ennustuksesta toteutui

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X