Nina Mikkonen

Seura: Nina Mikkonen laihtui lähes 20 kiloa yllättävän kikan avulla – ahtoi itsensä täyteen herkkuja

Nina Mikkonen pani elämäntapansa kuntoon ja karisti lähes 20 kiloa, kertoo Seura. Paino lopulta putosi kuitenkin yllättävällä kikalla – herkuilla.

Suurin Pudottaja -ohjelman voittaja Nina Mikkonen meinasi turhautua jo ohjelman alkumetreillä, kertoo Seura. Vaikka Nina noudatti leirillä annettuja ravinto- ja kuntoiluohjeita orjallisesti, paino ei pudonnut odotetusti viikkojen aikana.

Lue lisää: Laihduttaminen ilman liikuntaa: Pidä mielessä nämä 4 asiaa, niin onnistut!

Vaihdevuodet ja vuosia jatkunut elimistön stressitila olivat aiheuttaneet aineenvaihdunnan häiriötilan. Niinpä Nina päätti kokeilla jotain uutta – ja ahtoi itseensä hampurilaisen, karkkeja ja suklaata.

”Olin kuullut, että jos keho on juntturassa, sitä pitää järkyttää. Otin tietoisen riskin ja päätin kokeilla, pitääkö se paikkaansa”, Nina kertoo Seuran jutussa.

Sokkihoito tehosi ja kilot alkoivat karista. Finaalipunnituksessa vaaka näytti jo 14,6 kiloa vähemmän kuin kesäkuun alussa. Nina kruunattiin kilpailun voittajaksi.

Suurin pudottaja katkaisi kierteen

Ilman kutsua Suurin Pudottaja -ohjelmaan elämäntaparemontti olisi kuitenkin todennäköisesti jäänyt aloittamatta, Seura kertoo. Arjen vaatimukset, terapia, lääkitys ja masennuksesta toipuminen veivät voimia ruokaremontilta. Suurin Pudottaja auttoi keskittymään.

”Oli etuoikeutettua saada asettua yhden asian äärelle ja ajatella pelkästään itseään,” Nina Mikkonen sanoo Seurassa.

Lue lisää: Nina Mikkonen Annassa: ”Oma lapsuuteni trauma on estänyt minua tekemästä itsemurhaa”

Ohjelma tuli Ninan elämässä hyvään saumaan. Leirin alussa tehtyjen testien ja lääkärintarkastuksen tulokset olivat nimittäin karua kertomaa, kertoo Seura.

Ninan painoindeksi oli 37,2 eli huomattavasti ylipainoinen, ja kehon rasvaprosentti oli 52,7. Hän oli rapakunnossa. Maksimaalisen hapenottokyvyn kuntoluokitus oli 1—7 asteikolla alin eli yksi, erittäin heikko. Oli viitteitä astmasta ja keuhkoahtaumasta.

Kilojen tippumisen lisäksi myös muut oireet ovat vähentyneet. Seura kertoo, että esimerkiksi pitkään vaivanneen refluksitaudin oireet ovat kadonneet.

”Aiemmin tuntui kuin henkitorvessani olisi ollut reikä enkä saanut riittävästi happea hengittäessäni. Sitäkään ongelmaa ei enää ole”, Nina kertoo Seurassa.

Nina Mikkonen: ”Olen alastomana kuin pystyyn nostettu sammakko”

Ninan tavoitteena on pudottaa vielä muutamia kiloja, mutta tärkeintä on pitää poissa jo lähteneet kilot.

Nina puhuukin painonhallinnasta.

”Syön aina kun on nälkä, mutta en mitä tahansa”, hän sanoo Seuran jutussa.

Kolme päivittäistä lämmintä ateriaa ja säännölliset välipalat pitävät verensokerin tasaisena, eikä makeanhimo yllätä.

”Pyrin myös noudattamaan lautasmallia, jossa puolet ateriasta on salaattia ja kasviksia.”

Mikä muodonmuutoksessa on ollut pulmallisinta?

”Vatsanpeitteeni repesivät raskauksien aikana. Laihtumisen jäljiltä vatsanahka roikkuu entistä enemmän. Siihen ei mikään jumppa auta”, Nina sanoo Seurassa.

Huumorintaju on silti pettämätön.

”Olen alastomana kuin pystyyn nostettu sammakko. Kaikki valahtaa alaspäin.”

Lue myös Seuran juttu: Nina Mikkonen viihtyy parisuhteessa, mutta ei kykene yhden yön suhteisiin: ”Minulle ei ole olemassa seksiä seksin vuoksi”

Avainsanat

Keskustelu

Katsoin kaikki jaksot ohjelmasta ja joka jakson seurauksena kunnioitukseni ja ihailuni Ninan asenteeseen ja luonnollisuuteen kasvoivat. Hieno ja helposti samaistuttava henkilö. Toivotan Ninalle upeaa uutta elämää ♥️

Hei Niina, olen aina ihaillut sinua.
Kaikkea hyvää elämääsi toivotan.
♥️🐾🐩🐾♥️

Siinä on esimerkkiä meille muille 60 vee ja silleen. Ollaan vaan sitkeitä omissa askareissa. Onnistuu se meiltäkin kun muutkin jaksaa.

paskan marjat se teholaihdutussessio sen laihdutti ei herkut .kova jumppa ja oikea ruokavalio.tietysti pitää sanoa minä minä ja jättää arvottomaksi se työ ja kannustus,jota valmentajat antoivat,

Kommentoi juttua: Seura: Nina Mikkonen laihtui lähes 20 kiloa yllättävän kikan avulla – ahtoi itsensä täyteen herkkuja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X