Seura: Prinsessa Victoria ja prinssi Daniel juhlivat pian tinahäitään! Näin unelmaparin suhde on edennyt

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat pian olleet 10 vuotta naimisissa. Pariskunnan rakkauden roihahtaminen ei miellyttänyt kaikkia kuningasperheen jäseniä, kertoo Seura. 

Ruotsin kruununprinsessa Victorian, 42, ja prinssi Danielin, 46, häistä tulee 19. kesäkuuta kuluneeksi 10 vuotta. Koronaepidemian takia prinsessa Victoria ja Daniel aikovat juhlistaa hääpäiväänsä tavallista pienimuotoisemmin, kertoo Seura-lehti.

Lue myös: 3 asiaa, joiden avulla prinsessa Victoria pysyy suosionsa huipulla

Miten parin elämä on muuttunut heidän yhteisen taipaleensa aikana? Miten heidän rakkaustarinansa alkoi? Seura kokosi yhteen pariskunnan suhteen vaiheita.

Prinsessa Victorialle epäsopiva mies

Victoria ja Daniel tapasivat lähes 20 vuotta sitten, kun Victoria aloitti kuntosaliomistajana työskentelevän 27-vuotiaan Daniel Westlingin henkilökohtaisena valmennettavana.

Urheilun kautta Victoriasta ja Danielista tuli ystäviä. Lopulta suhde syveni rakkaudeksi, kertoo Seura.

Se, että tulevan kuningattaren puoliso työskenteli kuntosalivalmentajana, ei houkutellut Ruotsin kuningasperhettä. Meni vuosia, ennen kuin kuningaspari lämpeni Victorian puolisovalinnalle. Erityisesti kuningas Kaarle Kustaa piti Danielia sopimattomana tyttärelleen.

Lue myös: Nämä 3 asiaa prinsessa Victoria tekee eri tavalla kuin vanhempansa

Daniel kasvoi sammakosta prinssiksi

Daniel sai edustaa ensimmäisen kerran Victorian rinnalla vasta vuonna 2008. Samana vuonna pariskunta muutti yhteen. Pari kihlautui vuonna 2009, mutta kihlajaisten iloa varjosti tieto siitä, että Daniel joutuu munuaissiirtoleikkaukseen.

Pariskunta juhli häitään kesäkuussa 2010 isoin menoin Tukholman Suurkirkossa.

Viimeistään tuolloin hälvenivät epäilykset siitä, sopiiko hän prinsessa Victorialle puolisoksi.

Pitämässään puheessa Daniel kutsui Victoriaa ”sydänten prinsessaksi, älykkääksi, huumorintajuiseksi ja viisaaksi.” Appivanhempiaan Daniel kiitti avusta muodonmuutoksessaan ”sammakosta” prinssiksi, Seura kirjoittaa.

Prinsessa Victoria ei halua toistaa lapsuuttaan

Victorialla ja Danielilla on kaksi lasta: helmikuussa 2012 syntynyt Estelle ja vuonna 2016 syntynyt Oscar. Oscarin syntymän jälkeen prinssi Daniel teki historiaa ja jäi ensimmäisenä kuninkaallisena isyyslomalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kungahuset (@kungahuset) jakama julkaisu

Pariskunta haluaa antaa lapsilleen mahdollisimman tavallisen lapsuuden, Seura kertoo.

Victoria itse kasvoi lastenhoitajien keskellä. Hän on todennut, että kaipasi vanhempiaan lapsuudessaan, eikä halua omien lastensa joutuvan kokemaan samaa.

Yhdessä olo on perheelle tärkeää. Siitä syystä Victorian ja Danielin tyhjensivät viime syksynä täpötäydet kalenterinsa kokonaan viikoksi, jotta he voisivat viettää syyslomaa perheen kesken.

Daniel ja Victoria ovat tarkkoja lastensa ruutuajasta. He harrastavat perheenä paljon liikuntaa. Myös kulttuuri on perheelle tärkeää: Victoria lukee lapsilleen esimerkiksi Astrid Lindgrenin satuja.

Tänä keväänä Victorian ja Danielin perhe on kasvanut yhdellä uudella jäsenellä: Perhe hankki toukokuussa koiran. Cacapoon pentu sai nimekseen Rio.

Lue Seuran juttu kokonaan: Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel jo 10 vuotta naimisissa – Näin onni on kestänyt ja kasvanut

Juttua muokattu 30.5. klo 11.44: Korjattu Oscarin syntymävuosi.

Avainsanat

Keskustelu

Huppista! Kyllä näillä kuninkaallisilla lapsilla on enemmän kuin yksi vuosi ikäeroa.

Kommentoi juttua: Seura: Prinsessa Victoria ja prinssi Daniel juhlivat pian tinahäitään! Näin unelmaparin suhde on edennyt

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X