Veeti Kallio kertoo uudessa Kotiliesi Juhlat -erikoislehdessä, miten hän pukeutui keijuksi tyttärensä synttäreille – lapsen kommentti sulatti isän sydämen

Veeti Kallio muistelee lämmöllä tyttärensä synttärijuhlia, joissa hän pukeutui keijukuninkaaksi ja biletti Robinin tahtiin. Lue Veetin sydäntä lämmittävä kertomus ja katsot hauskat kuvat Veetistä keijuna!

Mitkä olivat elämäsi parhaat juhlat? Kysyimme tätä Kotiliesi Juhlat -erikoisnumeron juttuun kolmelta julkisuudenhenkilöltä ja saimme hulvattomia vastauksia.

Kysymykseen vastasi muun muassa muusikko Veeti Kallio, joka muisteli tyttärensä riemukkaita syntymäpäiväjuhlia. Lue tästä Veetin hauska kertomus!

Muusikko Veeti Kallio ei ole juhlinut omia syntymäpäiviään enää vuosiin. Siksi hän nauttii siitä, että lapselle saa järjestää kunnon kekkerit.

Muusikko Veeti Kallio ei ole juhlinut omia syntymäpäiviään enää vuosiin. Siksi hän nauttii siitä, että lapselle saa järjestää kunnon kekkerit.

Lue myös: Juhlat tulossa? Näin valmistat edulliset tarjottavat noutopöytään

Veeti Kallion tyttären synttäreillä liihotettiin keijuina

”Vietimme kaksi vuotta sitten tyttäreni viisivuotissyntymäpäiviä, joissa oli keijuteema. Olin pukeutunut keijukuninkaaksi, ja lapset olivat keijuja ja prinsessoja.

Olimme ripustaneet tyttäreni kanssa välkkyviä diskovaloja, ja lapset saisivat jorata toivemusiikkinsa tahtiin. Ainakin Robinia soitettiin. Lapsista oli hauskaa kiljua ja huutaa kerrankin täyttä kurkkua.

Olimme myös askarrelleet merimaiseman, jonka takaa vieraat saivat onkia itselleen pienen lahjan. Rouvani kanssa lapset askartelivat kaulakoruja. Tietysti oli myös ruokaa, kakkua, mehua, ilmapalloja ja leluja.

Juhlien jälkeen siivosin leluja lattialta. Onhan se työlästä järjestää lastenjuhlat kotona, mutta lapsuus on niin lyhyt aika, että on mukava nähdä vaivaa.”

Veeti Kallio pukeutuu usein tyttärensä kanssa hassuihin vaatteisiin. Pelleily on Veetin mielestä aikuisellekin hyväksi.

Veeti Kallio pukeutuu usein tyttärensä kanssa hassuihin vaatteisiin. Pelleily on Veetin mielestä aikuisellekin hyväksi.

”Haluan olla tyttärelleni läsnä”

”Tykkään lapsista. He ovat vielä niin avoimia, ennakkoluulottomia ja täynnä elinvoimaa. Itsekin halusin vielä teini-iässä sukujuhlissa mennä lasten kanssa leikkimään. Aikuisilla on aina ne samat jutut. Lasten kanssa voi pelleillä, mikä tekee hyvää.

Haluan olla tyttärelleni läsnä. Hän sanoo monesti, että olen hyvä leikkimään. Puuhailemme yhdessä barbeilla ja pikkuisilla leluhahmoilla ja pukeudumme hassuihin asuihin. Viime talvena olimme paljon pulkkamäessä.

Olen työn takia aika paljon pois kotoa. Onneksi nykyään on videopuhelut, ja soittaessa voimme nähdä toisemme.

Isänä oleminen on mukavaa. Tässä taannoin tyttäreni sanoi aamiaispöydässä: iskä, onpa tosi ihanaa, kun äiti on valinnut noin ihanan miehen kuin sä. Minulle tuli siitä hyvä mieli.”

Mitkä olivat Sari Havaksen ja Katja Ketun ikimuistoisimmat juhlat? Lue Kotiliesi Juhlat -erikoisnumerosta 9/2019, miten Sari Havas säikähti miehensä järjestämää yllätystä ja kuinka Katja Kettu tarttui omissa juhlissaan mikkiin. Tilaa lehti nyt tarjoushinnalla tai hanki digilehden lukuoikeus täältä!

Sotku oli juhlien jälkeen melkoinen. Veeti Kallio siivosi sotkun juhlien jälkeen.

Veeti Kallio siivosi sotkun juhlien jälkeen.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Veeti Kallio kertoo uudessa Kotiliesi Juhlat -erikoislehdessä, miten hän pukeutui keijuksi tyttärensä synttäreille – lapsen kommentti sulatti isän sydämen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X