TTK-kilpailija Virpi Sarasvuo avoimena suhteestaan Jari Sarasvuohon Annassa – kertoo nyt, miten parin suhde on muuttunut 10 vuodessa

Virpi Sarasvuon piti kohdata hiihtouransa jälkeen tyhjiö, mutta hänen elämänsä täyttivätkin tuore rakkaus, uusi koti ja äitiys. Anna-lehti paljastaa, millainen Virpin ja Jarin parisuhde on yli kymmenen vuoden jälkeen.

Jari ja Virpi Sarasvuon suhde herätti paljastuessaan suurta mediahuomiota. Hääkuvien jälkeen pariskunta on kuitenkin näyttäytynyt julkisuudessa harvakseltaan. Nyt Virpi Sarasvuo paljastaa Anna-lehden haastattelussa, millainen parin suhde on yli kymmenen vuoden jälkeen.

Ovatko he yhä yhtä hullaantuneita toisiinsa kuin suhteen alkuaikoina?

”Kyllä minä haluan ajatella niin”, uusimmalla Tanssii tähtien kanssa -kaudella mukana oleva Virpi Sarasvuo kertoo Annassa.

”Nyt kun olemme olleet 10 vuotta yhdessä, rakkautemme on syvempää ja täydempää. Päivä päivältä käy selvemmäksi, että meidän pitikin päätyä yhteen. Olemme tarpeeksi samanlaisia ja tarpeeksi erilaisia, jotta tämä toimii. Olemme vertaisia, ja molemmat kunnioittavat toisiaan ja haluavat toistensa parasta.”

Lue myös: Seura: Christoffer Strandberg tapasi puolisonsa samana päivänä, kun hänen mumminsa kuoli: ”Joskus tapahtuu asioita, jotka ovat liian omituisia ollakseen sattumaa”

Jari ja Virpi Sarasvuon suhde alkoi viestittelystä

Virpin ja Jarin suhde alkoi kevättalvella 2009. Virpi – hiihdon moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti – taisteli hiihdon Tour de Ski -voitosta kilpailusarjan viimeisessä osakilpailussa Italian Val di Fiemmessä. Suomessa liikemies-valmentaja Jari Sarasvuo seurasi kilpailua kuntosalin juoksumatolla.

Virpi voitti kisan ja Virpin sinnikkyydestä vaikuttunut Jari päätti lähettää hiihtäjälle onnitteluviestin ja yhteistyöehdotuksen.

Viesti johti tapaamiseen ja salamarakastumiseen. Jari erosi avovaimostaan, ja Jari ja Virpi aloittivat seurustelun. Pariskunta meni kihloihin jouluaattona 2009 ja naimisiin vain muutama kuukausi myöhemmin. Esikoistytär syntyi maaliskuussa 2011 ja hänen pikkusisarensa vuotta myöhemmin.

Lue myös Seura.fi: Tanssii tähtien kanssa: Hiihtokuningatar Virpi Sarasvuo vihdoin tanssiparketilla

Mitä rakkaus on, Virpi Sarasvuo?

Pikaisesta alusta syntynyt suhde on kestänyt aikaa.

”Jari sanoi joskus minulle, että mitä ikinä keksin tehdä, hän tukee minua. Se on rakkautta – ei mitään ’olet ihana, puppeliini’ -höpötystä vaan oikeaa rakkautta”, Virpi kertoo Anna-lehdessä.

”Sitähän rakkaus on, että arjessa osoittaa teoillaan ja käytöksellään, että kunnioittaa toista ja pitää häntä tärkeänä ja merkityksellisenä. Sen ei tarvitse olla mitään überhienoja kynttiläillallisia, vaan arjessa rakastamista. Syvyyttä, luottamusta, kunnioitusta.”

Mihin suuntaan pariskunta on sitten menossa?

”Eteenpäin. Kohti elämää, maalia.”

Lue myös Annan juttu: Virpi Sarasvuo kymmenen vuoden avioliitostaan Jarin kanssa: ”Päivä päivältä käy selvemmäksi, että meidän pitikin päätyä yhteen”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: TTK-kilpailija Virpi Sarasvuo avoimena suhteestaan Jari Sarasvuohon Annassa – kertoo nyt, miten parin suhde on muuttunut 10 vuodessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X