Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijöitä

Testaa tietosi Kauniit ja rohkeat -sarjasta – muistatko nämä asiat?

Muistatko ulkoa dramaattisimmat juonenkäänteet ja pitkäaikaisimmat näyttelijät? Testaa tietämyksesi Kotilieden testillä!

Kauniit ja rohkeat (The Bold and the Beautiful) on kenties Suomen suosituin saippuasarja. Juonenkäänteitä sarjasta ei ole sen historian aikana puuttunut. Juonipaljastukset ovat milloin saaneet nauramaan, itkemään tai pudistelemaan epäuskoisena päätään.

Lue myös: Kaikki tietävät Salatut elämät, mutta kaikki eivät tiedä vastauksia näihin kysymyksiin – testaa, oletko tosifani!

Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijöitä

Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijöitä. Kuva: MTV

Esimerkiksi Ridgen, Brooken ja Taylorin kolmiodraama oli oleellinen osa tv-sarjaa, mutta riittävätkö sormet laskemaan, kuinka monta kertaa Ridge on kerinnyt alttarille kummankin naisen kanssa? Forrester-suvun matriarkka Stephanie Forresterin näyttelijä Susan Flannery oli sarjassa mukana alusta asti, mutta kuinka Stephanie lopulta poistui sarjasta? Tuttavallisemmin Kaunarit-nimellä kulkeva sarja on tullut Suomessa televisiosta kauan, mutta kuinka kauan?

Lue myös: Eikö televisiosta tule mitään? Tässä 10 tutustumisen arvoista tv-sarjaa

Yllä olevat ovat tosifanille ja ohjelmaa katsoneelle helppoja kysymyksiä, joita ohjelmaan vihkiytymän joutuu aprikoimaan.

Tee Kotilieden testi nyt ja selvitä, oletko Kauniit ja rohkeat -sarjan tosifani!

Lue myös: Kyllä nolottaa! Katsotko sinäkin salaa näitä tv-sarjoja?

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla arkisin klo 17.55

Lähteet: mtv.fi, cbs.com, imdb.com

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Testaa tietosi Kauniit ja rohkeat -sarjasta – muistatko nämä asiat?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X