Postin lakko: Kotilieden jakelu viivästyy

Kotilieden jakelu viivästyy Postin lakon takia – tilaajat voivat lukea lehden digiversiona

Postin lakko vaikuttaa Kotilieden jakeluun lehden tilaajille. Lakon aikana voit lukea lehteä digitaalisena näköislehtenä. Lehtipisteisiin irtonumeromyyntiin uusin lehti ilmestyy normaalisti.

Kotilieden printtiversion jakelu lehden tilaajille viivästyy Postin lakon vuoksi. Lakko vaikuttaa lehtien jakeluun edelleen siitä huolimatta, että se on nyt päättynyt.

Mutta ei hätää! Tillaajat voivat lukea lehden myös verkossa.

Kotilieden digipalvelussa voit lukea uusimman ja jo ilmestyneitä numeroita digitaalisena näköislehtenä missä ja milloin vain. Digiarkistosta löydät Kotiliedet vuodesta 2003 alkaen.

Pääset lukemaan digilehteä Kotilieden verkkosivuilla, jos sinulla on voimassa oleva tilaus. Sieltä löydät myös ohjeet palvelun käyttöönottoon.

Otavamedia on lähestynyt lehtiensä tilaajia Postin lakon vaikutuksista sähköpostitse tai tekstiviestitse, mikäli asiakkaat ovat kertoneet tilauksen yhteydessä nämä yhteystietonsa.

Näin pääset lukemaan Kotilieden digilehteä

Kirjaudu osoitteeseen kotiliesi.fi/kirjaudu. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun.

Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi:ssä.

Digilehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset voimassa olevan tilauksen.

Ota palvelu käyttöösi viimeistään nyt. Digipalvelun avulla voit nauttia lehdestäsi missä ja milloin vain!

Tarvitsetko apua kirjautumisessa?

Jos sinulla on ongelmia Otavamedia-tilin aktivoinnissa, ota yhteyttä digipalveluumme:

Otavamedian digipalvelu

  • avoinna ma–pe 8–19
  • puhelin: (09) 156 6227
  • sähköposti: digi(at)otavamedia.fi

Asiakaspalvelu auttaa lehtitilauksiin liittyvissä asioissa, kuten laskutus- tai osoitteenmuutosasioissa ja tilapäisissä jakelunkeskeytyksissä.

Otavamedian asiakaspalvelu

  • avoinna ma–pe 8–19
  • puhelin (09) 156 665
  • sähköposti: asiakaspalvelu(at)otavamedia.fi

Lehtipisteissä uusin lehti normaalisti

Postin lakolla ei ole vaikutusta Kotilieden irtonumeromyyntiin. Löydät siis uusimman lehden normaaliin tapaan lehtipisteistä.

Myös Kotilieden verkkosisällöt päivittyvät normaaliin tapaan.

Vaikka lakko päättyi, lakolla on edelleen vaikutusta lehtien jakeluun. Posti on tiedottanut perjantaina 29.11. 2019 seuraavasti:

”Lakon aikana Postin tiloissa säilytyksessä olleisiin kirjeisiin, aikakauslehtiin ja mainoksiin voi tulla useiden päivien tai jopa viikkojen viiveitä. Näitä lähetyksiä jaetaan vastaanottajille yhdessä lakon jälkeen postitettujen lähetysten mukana. Lakon aikana säilytyksessä olleet tuotteet otetaan käsittelyyn kuljetuksessa, lajittelussa ja jakelussa sellaisessa järjestyksessä, mikä nopeuttaa mahdollisimman paljon kaikkien lakon vuoksi viivästyneiden lähetysten kulkua.”

Keskustelu

tilatut ja maksetut kotiliesi lehdet 01.02 2019-30.04.2020 15 kk viimeksi saapunut kotiliesilehti n;o 17 ta 15.8.2019 Senj jälkeen ei ole kotiliesiä tullut. olen aivan ihmeissäni ! Missä lehset ovat? On arvoitus kuka lukee lehtiäni?

Hei, onpa valitettavaa. Kannattaa ottaa suoraan yhteys Otavamedian asiakaspalveluun. Yhteystiedot on kerrottu tuossa jutussa.

Kommentoi juttua: Kotilieden jakelu viivästyy Postin lakon takia – tilaajat voivat lukea lehden digiversiona

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X