Kotilieden Kummikerhon suurkeräys alkaa! Osallistumalla tuet yksinhuoltajien ja omaishoitajien virkistyslomia

Kotilieden Kummikerho on tehnyt tärkeää vapaaehtoistyötä jo 80 vuotta. Vuonna 2018 avustuskohteena ovat vähävaraiset lapsiperheet. Osallistu keräykseen ja anna apusi lasten koulunkäynnin tukemiseksi!

Kotilieden Kummikerho kerää varoja auttaakseen heitä, jotka sitä tarvitsevat. Lahjoitukset käytetään valittuihin kohteisiin lyhentämättöminä.

82-vuotias Kotilieden Kummikerho on ehtinyt historiansa aikana auttaa monia apua tarvitsevia ja tehnyt yhteistyötä useiden suomalaisten avustusjärjestöjen kanssa.

Lue myös: Lehmistä omaishoitajien lomiin: Näin Kotilieden Kummikerho on auttanut hädässä 80-vuotisen taipaleensa aikana

Nyt lahjoitetaan viikonlopun mittaisia virkistyslomia Pelastakaa Lasten tukiperhetoiminnassa mukana oleville yksinhuoltajille. Myös omaishoitajille ja sairaiden lasten vanhemmille tarjotaan virkistyslomia. Ne järjestetään Kartanokylpylä Kaisankodissa Espoossa.

Lisäksi tukea annetaan MLL:n ja SPR:n Hyvä Joulumieli -keräykseen sekä Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -kampanjaan. Se tukee ­vähävaraisten perheiden lasten toisen asteen koulutarvike­hankintoja ja harrastuksia.

Lue myös juttu: Köyhän lapsuuden eläneeltä Meri-Tuulilta oli jäädä lukio käymättä, mutta hän sai tukea opintoihin ja on nyt apulaisrehtori

Näin osallistut keräykseen

Voit lahjoittaa rahaa Kotilieden Kummikerhon tilille: FI88 5724 9020 0137 31. Viitenumero on 68.

Kotilieden tilaajille on postitettu Kotilieden Kummikerhon tilisiirtolomake lehden numero 21 välissä.

Keräyslupa POL-2015-12004.

Suurkiitos avustasi!

Kotilieden Kummikerho

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotilieden Kummikerhon suurkeräys alkaa! Osallistumalla tuet yksinhuoltajien ja omaishoitajien virkistyslomia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X