Kummalla puolella bensatankki on? Asia on helpompi selvittää kuin uskotkaan – tämä nerokas symboli paljastaa sijainnin

Muistatko ulkoa, kummalla puolella auton bensatankki on? Onneksi olkoon, jos muistat. Jos et, ei hätää. Tämä nerokas, autosta löytyvä symboli paljastaa bensatankin sijainnin hetkessä.

Onko auton bensatankki oikealla vai vasemmalla? Kysymys siitä kummalla puolella bensatankki on, nousee mieleen viimeistään silloin, kun auton kurvaa bensa-asemalle.

Jotkut hyvämuistiset muistavat bensatankin sijainnin ulkoa, muut alkavat epätoivoisesti vilkuilla sijaintia sivupeileistä.

Lue myös: Kiusaavatko kakkaavat linnut juuri sinua ja autoasi? Usko tai älä – kyseessä on sattuma

Jos kuulut jälkimmäisiin, ei hätä ole tämännäköinen. Johtui epätietoisuus sitten hetkellisestä muistikatkoksesta tai allasi on uusi auto, bensatankin sijainnin paikallistamiseksi sinun ei tarvitse hätäpäissäsi vilkuilla sivupeilejä, saati sitten pysäköidä autoa ja nousta ulos tarkistamaan asiaa ja pahimmassa tapauksessa ajaa bensapumppua ympäri.

Vastaus kysymykseen löytyy lähempää ja helpommin kuin uskotkaan. Tarkkaile vain kojelautaa. Löydät sieltä symbolin, jonka olemassa oloa et ole ehkä huomannutkaan.

Lue myös: Oletko ostamassa autoa? Nämä asiat kannattaa ottaa huomioon

Pieni symboli kojelaudassa paljastaa kummalla puolella bensatankki on

Useimpien, etenkin uusien, autojen kojelaudassa on pieni kolmio tai nuoli keskellä bensamittaria, bensapumpun vieressä tai lähellä sitä.

Nuoli osoittaa, kummalla puolella bensatankki sijaitsee. Jos nuolen kärki osoittaa vasemmalle, bensatankin korkki löytyy vasemmalta. Jos nuolen kärki taas osoittaa oikealla, löytyy bensatankin korkki oikealta.

Bensatankin sijainnin selvittämiseksi vaaditaan siis vain nopeaa vilkaisua kojelautaan, ja tiedät heti, kummalle puolelle bensapumppua sinun pitää ajaa tankkaamaan.

Kummalla puolella bensatankki on helppo selvittää kojelaudasta löytyvän symbolin avulla.

Kummalla puolella bensatankki on helppo selvittää kojelaudasta löytyvän symbolin avulla.

Lue myös: Harkitsetko sähköauton ostamista? 6 syytä, miksi se kannattaa

Nuoli löytyy useimmista uusista autoista. Esimerkiksi vuokra-autot ovat usein uusia, joten niiden tankkaamisessa välttyy helposti sähläämiseltä.

Vanhemmista autoista kolmio tai nuoli saattaa puuttua. Joissain autoissa bensamittarista löytyvän bensapumpun letku voi olla sijoitettuna samalle puolelle, millä bensatankki on, mutta ei aina. Vanhempaa autoa ajaessasi joudut siis hetkellisen muistikatoksen yllättäessä edelleen turvautumaan sivupeileihin, kun haluat tankata.

Lähde: Allstate.com

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kummalla puolella bensatankki on? Asia on helpompi selvittää kuin uskotkaan – tämä nerokas symboli paljastaa sijainnin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X