Tarinat Tilaajille

Kun Raila ja Erkki tapasivat, he olivat tahoillaan naimisissa – vuosia myöhemmin rakkaus leimahti kaupan kassajonossa

Yksitoista vuotta sitten Raila Torvinen kuuli kaupan kassajonossa tutun, kutkuttavan äänen. Se kuului miehelle, jonka kanssa oli ollut ihastusta ilmassa kauan sitten. Silloin he eivät olleet vapaita, toisin kuin nyt.

Marraskuussa 2010 Raila oli maksamassa ostoksiaan Valintatalon kassalla Kuopiossa. Kauppa oli sopivasti kotia vastapäätä. Hän oli juuri palannut Espanjasta, ja jääkaappi oli tyhjä. Tarvittiin maitoa, leikkeleitä ja juustoa. Yhtäkkiä Raila kuuli takaansa kassajonosta äänen. Miten se olikin niin tuttu? Hän kääntyi katsomaan.

”Erkki, perkele!”

Hämmästys oli suuri.

Erkki muisti Railan heti. He olivat tehneet töitä yhdessä 1990-luvulla kymmenen vuotta, kun Raila oli MTV:n Itä-Suomen markkinointipäällikkö ja Erkki mainosalalla. Mutta he eivät olleet nähneet toisiaan yli neljään vuoteen.

Tässä oli nainen, joka oli ollut Erkin mielestä aina kaunis. Ja oli myös pysynyt hyvännäköisenä, senkin hän pani merkille. Vaikka Raila oli matkasta väsynyt, hän oli vir­keän oloinen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.