Tarinat

Tilaa ruokaa netistä – 8 x ruoan verkkokauppa

Jos kauppakassien raahaaminen ei innosta, tilaa ruokaa netistä. Lue, mitkä, minne ja millä hinnalla netissä toimivat ruokaverkkokaupat toimittavat ruokaa.

Tilaa ruokaa netistä, jos ruokaostokset kaupassa, kassien pakkaaminen ja rahaaminen kotiin eivät innosta. Listasimme aakkosjärjestykseen kahdeksan netissä toimivaa ruoan verkkokauppaa.

Lue myös: Uskoisitko? Nämä 10 niksiä säästävät sinulta rahaa ruokakaupassa – vaikka ne ovat 70 vuotta vanhoja!

Foodie.fi

Foodie.fi on ruokaostosten suunnittelupalvelu ja verkkokauppa, josta löytyy kaikki S-ryhmän ruokakaupat ja tuotteet.

Fiksuruoka.fi

Fiksuruoka.fi -verkkokaupassa tuotteet myydään 20–90 prosentin alennuksilla. Tuotevalikoima koostuu lähinnä valmistajien, maahantuojien ja tukkureiden poistoeristä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla poisheitetyiksi.

Lue myös: Katso top 10 -listat: Nämä raaka-aineet ja tuotteet löytyvät suomalaisten ostoskoreista vuonna 2019 – löydätkö omat suosikkisi?

K-ruoka-verkkokauppa

K-ryhmän K-ruoka verkkokaupan valikoima on pääasiassa sama kuin K-kaupoissa, pieniä eroja saattaa olla. Asiakas voi valita joko kotiinkuljetuksen tai hakea tilaamansa tuotteet kaupan noutopisteestä. Toimitusten ajankohdat ja hinnat vaihtelevat kauppakohtaisesti.

Kauppahalli24

Kauppahalli24 on suomalaisessa omistuksessa oleva ketjuihin kuulumaton verkkoruokakauppa. Palvelu toimittaa tuoretta ruokaa kotiovelle Uudenmaan alueella. Kauppahalli24 ei varastoi tuotteita, vaan tuotteet saapuvat Kauppahalli24:een vasta tilauksen perusteella.

Lue myös: Vuoden vihannes 2019 valittu – kokkien ja ruokaharrastajien suursuosikki

Kauppakassi.com

Kauppakassi.com toimii pääsääntöisesti Helsingin ja Espoon keskustan alueella. Palvelu kertoo sopivansa erinomaisesti esimerkiksi ikäihmisille tai liikuntarajoitteisille asiakkaille. Tilaus tehdään soittamalla suoraan kauppiaalle tai sähköisellä tilauslomakkeella. Valikoimissa noin 7000 tuotetta.

Matsmart.fi

Matsmart.fi myy ruokaa, joka olisi muuten päätynyt hävikkiin johtuen esimerkiksi sesonkivaihteluista, ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta tai lähestyvistä tai umpeutuneista parasta ennen -päiväyksistä. Matsmartista voi ostaa tuotteita 20–90 prosentin alennuksella.

Ruoka.net

Ruoka.net on 20 vuotta sitten perustettu perheyritys. Riippumattoman päivittäistavaraverkkokaupan valikoimiin kuuluu yli viisituhatta tuotetta. Kuljetukset hoidetaan päivittäin tukun tiloista ja viedään suoraan asiakkaiden kotiovelle.

Svarfvars

Svarfvarsin luomutilan nettikauppa toimittaa luomuelintarvikkeita pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Uudellemaalle. Kaikki kaupan tuotteet ovat joko luomua tai biodynaamisia. Tuotteet voivat vaihdella viikoittain. Uusien asiakkaiden on hyvä tarkistaa, onko toimitusreitin varrella ja mille päivälle toimitus sijoittuu.

Lue myös: Äänestä: Kenen kuuluu laittaa ruokaostokset jakava kapula liukuhihnalle?

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tilaa ruokaa netistä – 8 x ruoan verkkokauppa

Tyytyväinen

Harva tietää että ruuan kotiintilaamisessa voi myös säästää rahaa – jos nimittäin pystyy luopumaan autosta sen takia.

Itse tilaan ruokaa noin kolmesti kuussa n. 7 euron toimituskustannuksin eli alle 250e vuodessa. Jo ajoneuvovero + vakuutus maksavat enemmän muista kuluista puhumattakaan. Ja suurin säästö on tietysti ajan säästö. Todella kätevää!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.