Tarinat Tilaajille

Tony yritti hoitaa rajun koulukiusaamisen aiheuttamat traumat alkoholilla – mikä auttoi häntä raitistumaan?

Raju koulukiusaaminen jättää isot jäljet. Tony Taipalesta se muovasi miellyttämisenhaluisen jees-miehen, jonka on vaikea suojella itseään ja vetää rajoja.

Kun Tony oli lapsi, Taipaleen perhe matkaili kesäisin asuntovaunun kanssa tai kyläili tuttavaperheiden mökeillä. Tony ja hänen pikkuveljensä oppivat muistamaan, minkä mutkan takana seisoo mikäkin huoltoasema. Toiveissa oli karamelleja, mutta löytyi huoltoasemalta muutakin: Frederik sheikin asussa. Tony taivutteli isän ostamaan kiehtovan näköisen kasetin.

”Nyt ajateltuna kannet olivat typeriä, mutta silloin ne kiinnittivät huomioni. Frederikin musiikkityyli oli 1970-luvulla pontevaa äijämeininkiä.”

Myöhemmin Tony innostui heavy-yhtyeistä. Niissäkin aikuiset miehet pelleilivät ja esittivät jotain aivan tosissaan.

”Iron Maidenin jäsenet sanoivat asuvansa linnassa hir­viöiden kanssa. Lapselle tuollaiset sadut menivät täydestä.”

Myöhemmin vaikeina hetkinä musiikki tarjosi hänelle voimaa ja pakopaikan. Sille oli tarvetta, kun Tony taisteli omia hirviöitään vastaan.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.