Vuoden 2018 kiinnostavimmat tv-sarjat vaativat popcornia seurakseen.

Vuoden 2018 kiinnostavimmat tv-sarjat – kuinka monta olet katsonut?

Google listasi vuoden kiinnostavimpia hakuja kahdettatoista kertaa. Televisiossa suomalaisia kiinnostaa etenkin viihde.

Vuoden 2018 kiinnostavimmat tv-sarjat ovat tositelevisiota ja draamaa – ainakin Google-hakujen mukaan. Googlen kymmenen kiinnostavimman tv-sarjan lista sisältää nopeimmin nousseet haut eli ne hakusanat, joita on haettu suhteellisesti eniten edelliseen vuoteen verrattuna.

Lista nopeimmin nousseista sanoista kuvaa vuoden puheenaiheiksi nousseita ilmiöitä.

Televisiossa ja elokuvissa suomalaisia kiinnostaa etenkin viihde. Katsotuimpien sarjojen listalta löytyy tositelevisiota ja draamasarjoja.

Lue myös: Suoratoistopalveluiden parhaat sarjat: 10 x koukuttava sarja

1. Love Island Suomi

Love Island Suomi perustuu brittiläiseen Love Island -formaattiin. Sarjassa joukko sinkkuja etsii rakkautta Espanjan auringon alla. Kahdeksan viikkoa kestävä ohjelma päättyy äänestykseen, jossa katsojat valitsevat voittajaparin. Voittajapari voi joko jakaa 25 000 euron palkintopotin, tai toinen osapuoli voi pitää rahat itsellään. Katsojat voivat vaikuttaa sarjan käänteisiin puhelimeen ladattavan sovelluksella.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Mtv.fi:ssä.

Lue myös: Kyllä nolottaa! Katsotko sinäkin salaa näitä tv-sarjoja?

2. Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi on suomalainen versio jo pitkään pyörineestä yhdysvaltalaisesta Selviytyjät-formaatista. Sarjan toisella tuotantokaudella osanottajat olivat julkisuuden henkilöitä. Nelonen esitti Filippiineillä kuvatun kauden keväällä 2018.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Ruutu.fi:ssä.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -sarjan Sara Chafak Annassa: ”Olen ollut yhdessä saman miehen kanssa jo 13 vuotta”

3. Tanssii tähtien kanssa

Tanssii tähtien kanssa -sarjasta pyörähti käyntiin jo 11. kausi vuonna 2018. Tanssiin pyörteisiin antautuivat Aino-Kaisa Saarinen, Edis Tatli, Aki Linnanahde, Lotta Näkyvä, Tuure Boelius, Marita Taavitsainen, Hannes Suominen, Marja Hintikka, Pekka Pouta ja Jaana Pelkonen.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Mtv.fi:ssä.

Lue myös: Testaa tietosi Kauniit ja rohkeat -sarjasta – muistatko nämä asiat?

4. Syke

Suositussa Syke-sarjassa potilaiden sairaudet vaihtelevat arkipäivisistä lääketieteellisista tapauksista mielikuvituksen rajoja koetteleviin tapauksiin. Lisäksi seurataan sairaalan henkilökunnan hahmojen välisiä suhteita ja romanttista elämää, jotka vaikuttavat sairaalassa työskentelyyn. Sarjan uudella, viidennellä kaudella ovat mukana kaikki tutut sairaanhoitajat ja lääkärit. Lisäksi päästään tutustumaan uusiin hahmoihin.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Ruutu.fi:ssä. Edellisen kauden jaksot ovat nähtävissä Areenassa.

Lue myös: Ota kantaa: pitääkö tv-sarjat katsoa ajallaan vai saako ne ahmia putkeen netistä?

5. Putous

Putous on pyörinyt jo vuodesta 2010 alkaen. Ohjelma onkin ehtinyt jo 10. kaudelle. Puolentoista tunnin ajan suorassa lähetyksessä nähdään käsikirjoitettuja ja improvisoituja sketsejä unohtamatta suosittua sketsihahmo-kilpailua.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Mtv.fi:ssä.

Lue myös: Kaikki tietävät Salatut elämät, mutta kaikki eivät tiedä vastauksia näihin kysymyksiin – testaa, oletko tosifani!

6. Keisari Aarnio

Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama, joka käy läpi Suomessa ennennäkemätöntä huumerikosepäilyä, ja sitä seurannutta oikeudenkäyntiä. Keisari Aarnio pohjautuu Helsingin Sanomien tutkivien toimittajien Minna Passin ja Susanna Reinbothin samannimiseen kirjaan.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Ruutu.fi:ssä.

Lue myös: Eikö televisiosta tule mitään? Tässä 10 tutustumisen arvoista tv-sarjaa

7. Handmaid’s Tale

Handmaid’s Tale on puistattava dystopiakuvaus maailmasta, jossa miehet hallitsevat ja naiset on alistettu. Margaret Atwoodin kirjaan pohjautuva sarja tarkastelee kylmäävän tarkkanäköisellä tavalla naisten asemaa. Visuaalisesti kaunis ja väkivaltainen sarja on ahdistavassa maineessa, joskaan kaikkea toivoa ei ole menetetty.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa muun muassa HBO Nordicilla.

Lue myös: 15 + 2 vinkkiä: Listasimme suoratoistopalveluiden parhaat sarjat – näihin koukutut!

8. Altered Carbon

Altered Carbon on yhdysvaltalainen tieteissarja. Sarja sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ihmisen tietoisuus on mahdollista tallentaa digitaalisesti. Sarja käynnistyy, kun vanki herätetään eloon uudessa kehossa ja hänen on selvitettävä murha lunastaakseen vapautensa. Vankia näyttelee Johan Falk -sarjasta tuttu Joel Kinnaman. Sarja perustuu Richard Morganin Muuntohiili-kirjoihin. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin Netflixissa helmikuussa 2018.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Netflixissa.

Lue myös: Parhaat Netflix-sarjat – Näihin sarjoihin haluat koukuttua juuri nyt!

9. Unelmahäät

TV5:lla keväällä ja kesällä pyörinyt Unelmahäät-sarja vei suomalaisten rakkaustarinoiden ja niiden huipennuksen, unelmahäiden äärelle. Sarjan jokaisessa jaksossa seurattiin aina yhden hääparin häävalmisteluita ja itse hääpäivää.

Lue myös: Muistatko nämä Vain elämää -artistit? Äänestä nyt omaa suosikkiasi!

10. Babylon Berlin

Saksan kaikkien aikojen kallein draamasarja ja useita palkintoja voittanut Babylon Berlin kuvaa natsien valtaannousuun johtaneita poliittisia ja yhteiskunnallisia oloja kuohuvalla 1920-luvulla. Sarjan päähenkilö on ensimmäisen maailmansodan traumoista osansa saanut nuori rikoskomisario Gereon Rath (Volker Bruch), joka komennetaan Kölnistä Berliiniin selvittämään mafian pornorinkiä. Tapaus tulee muuttamaan rikoskomisarion elämän lopullisesti. Sarja perustuu Volker Kutscherin dekkarisarjaan.

Ohjelman jaksot ovat katsottavissa Areenassa.

Lue myös: Mitä katsoa Netflixistä? 10 sarjaa, jotka kannattaa katsoa juuri nyt

Mikä sarjoista on mielestäsi kiinnostavin?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vuoden 2018 kiinnostavimmat tv-sarjat – kuinka monta olet katsonut?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X