Ihmiset Tilaajille

Janina Fry poisti rintansa: ”Naisellisuuteni ei kadonnut minnekään”

<strong>Yrittäjä ja malli Janina Fry</strong> menetti lyhyen ajan sisällä vanhempansa ja joutui syöpäriskin takia poistattamaan rintansa. Vaikeuksia seurasi romahdus.

Juhlissa loisti glamourkuningatar, mutta sisältä Janina Fry oli uupunut ja tyhjä. Vaikka hän edusti työtehtävissään, hän ei päässyt pakoon lähipiirinsä sairautta ja kuolemaa. Mutta rakennelma täytyi pitää ­koossa, näyttää jaksavalta ja hoitaa velvollisuudet.

Lue myös: Janina Fry, 46, naisten kohtaamista ikäpaineista Anna-lehdessä: Tietyn iän jälkeen ei olisi enää saanut jatkaa juontajana

Kahden viime vuoden aikana ­Janina on saattohoitanut isänsä ja ­äitinsä, joutunut putkiremontin ja muutto­kaaoksen keskelle, käynyt läpi rintasyöpätutkimukset, rintojen poiston ja uudelleen rakentamisen ja yrittänyt olla hyvä äiti. Kaiken tämän keskellä Janina romahti.

Hän sai onneksi ammattiapua ja ymmärsi, miten voimia kannattaa palauttaa. Arkisessa elämässä piti kiinni oma rakas perhe: aviomies Mark Fry ja lapset Sophia, 11, ja Brandon, 8.

Kehollisiin muutoksiin entisen missin ja mallin, nykyisen muotisuunnittelijan, oli helppo sopeutua. Nyt 45-vuotiaana koko kansan kaunotar on asettanut tärkeysjärjestyksensä kohdilleen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.