kirjastokino

Elokuvia kirjastokortilla? Kirjastokinossa katsot elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi

Kirjastokino on uusi pilottivaiheessa oleva valtakunnallinen suoratoistopalvelu, josta löytyy katseltavaa syksyn pimeneviin iltoihin. Mikä parasta, se toimii kirjastokortilla.

Suoratoistopalveluiden suurkuluttajille ilouutisia! Jos Netflixit ja HBO:t on tullut jo kaluttua loppuun, kentälle on saapumassa uusi ja aivan ilmainen toimija – Kirjastokino.

Ilmainen, käyttäjäystävällinen ja monipuolinen suoratoistopalvelu tuo kotiisi esimerkiksi stand-up komediaa, Danny-dokumentin ja Aki Kaurismäen klassikoita. Listasimme alle palvelun parhaita puolia.

Lue myös: Leffaillan eväät – nämä suupalat tekevät elokuvaillasta täydellisen!

Kirjastokino on ilmainen

Kirjastokino on maksuton palvelu, josta löytyy katseltavaa kotimaisista dokumenteista suosituimpiin Hollywood-leffoihin. Kaikki sisältö on kirjastokortin omistavalle käyttäjälle ilmaista, ja katselukertoja on rajaton määrä. Lempisarjan seuraavaa jaksoa ei tarvitse nyt enää odottaa viikkoa, vaan koko kauden voi katsoa loppuun yhdeltä istumalta.

Mukana on jo yli 50 kirjastoa

Tällä hetkellä Kirjastokinon on ottanut käyttöön maanlaajuisesti jo yli 50 kirjastoa: Ratamo-kirjastot Riihimäen seudulla, Vaski-kirjastot Turun seudulla, Helle-kirjastot Porvoon seudulla, Kyyti-kirjastot Kouvolan seudulla ja Satakirjastot Porin seudulla. Mukana olevien kirjastojen määrä voi tulevaisuudessa kasvaa.

Kuuluuko sinunkin lähikirjastosi Kirjastokino-perheeseen? Voit tarkistaa asian Kirjastokinon sivuilta.

Kirjastokinon tarjonta kasvaa jatkuvasti

Yli 500 elokuvan joukosta on helppo löytää katseltavaa. Laaja valikoima sisältää runsaasti kotimaisia sarjoja ja klassikoita, unohtamatta kuitenkaan eurooppalaisia huippuelokuvia.

Osa elokuvista ja tv-sarjoista on palvelussa pysyvästi, osa vaihtuu säännöllisin väliajoin. Valikoima myös kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti, kun palveluun lisätään yhä enemmän toinen toistaan kiinnostavampaa katseltavaa.

Lue myös: Tarun ja Mikon hurjapäinen remonttihanke: savolainen leffateatteri taipui uniikiksi perheasunnoksi

Palvelu löytyy osoitteesta www.kirjastokino.fi.  Kirjautuminen onnistuu kirjastokortin tunnuksella ja nelinumeroisella pin-koodilla. Selaa valikoimaa, tee valintasi, ja katselu voi alkaa.

Kirjastokino palvelee kirjastojen asiakkaita vauvasta vaariin. Saman katon alta löytyy valikoima niin lasten elokuvia ja sarjoja kuin dokumentteja aikuisempaan makuun.

Palvelu toimii kaikilla uusimmilla selaimilla ja laitteilla – niin tietokoneilla kuin kännykälläkin. Tämä mahdollistaa katselun missä vain, milloin vain. Kotona tai mökillä, arki-iltaisin tai sunnuntaiaamuisin.

Testikäytössä maaliskuuhun 2020

Palvelu on testikäytössä 31.3.2020 saakka. Jos testivaiheen loputtua käyttäjät ovat olleet palveluun tyytyväisiä, jatkoa voi seurata. Testivaiheen aikana asiakkaiden antamat palautteet ovat kuitenkin erityisen tärkeitä. Palautetta voi jättää lähikirjastoon tai suoraan Kirjastokinolle.

Avainsanat

X