Kerro mikä on paras lukemasi dekkari – Voit voittaa uutuusdekkareita!

Haluatko yöpöydällesi pinon hyytävää kesälukemista? Kerro, mikä on paras koskaan lukemasi dekkari tai dekkarisarja, ja voit voittaa kolmen uutuusdekkarin paketin!

Kesällä on ihana heittäytyä riippumattoon tai asettua aurinkoiselle parvekkeelle lukemaan jännittävää dekkaria. Kokosimme aiempaan juttuumme 9 parasta dekkarisarjaa, joihin tänä kesänä kannattaa tarttua, mutta moni huikea teos ja sarja jäi vielä mainitsematta.

Ilmianna nyt siis paras lukemasi dekkari tai dekkarisarja ja voit voittaa uutuusdekkaripaketin!

Lue myös: Dekkarikirjailija Viveca Sten: ”Tässä idyllissä suunnittelen murhani”

parhaat dekkarit, voita dekkareita, dekkari, kilpailu, kisa, arvonta

Kilpailupalkinto on sisältää kolme kesän uutuusdekkaria. Pakettiin kuuluu Jarkko Steniuksen Bangkokin veritiikerit (Like), Virpi Hämeen-Anttilan Tiergartenin teurastaja (Otava) sekä Bill Clintonin ja James Pattersonin Kadonnut presidentti (Otava).

  • Bangokin veritiikerit on vauhdikas toimintatrilleri, jossa sotatraumojen kanssa kamppaileva Jake kohtaa Bangokin kaduilla pahoinpidellyn ja takaa-ajetun nuoren naisen. Romaani käsittelee elokuvamaisin ottein ihmiskaupan raadollisuutta.
  • Tiergartenin teurastajassa Berliinin pimeillä kaduilla koululaisia vaaniva salamuraaja heittää uhriensa ruumiit keskuspuisto Tiergartenissa kanaaliin. Karl Axel Björkillä on tiedossa uransa vaarallisin tapaus.
  • Kadonnut presidentti on ainutlaatuinen jännäri, jossa maailman vartioiduin mies katoaa. Trilleri kihisee Washington D. C.:n salaisuuksia ja modernin maailman uhkakuvia.

Arvomme yhden palkinnon, joka sisältää kolme kirjaa. Palkinnon arvo on noin 80 euroa.

Osallistu kilpailuun 10.6.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Täältä löydät kilpailun voittajan

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kerro mikä on paras lukemasi dekkari – Voit voittaa uutuusdekkareita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X