Kulttuuri Tilaajille

Klubilainen: Lähde kanssamme elokuviin ja ota ystävä mukaan! Jaossa ilmaiseksi yli 900 lippua Viimeinen vuoro -leffan ennakkonäytökseen

Tervetuloa katsomaan ennakkonäytöstä Viimeinen vuoro -elokuvasta, joka kertoo rakkaudesta, menetyksestä ja ihmisen periksiantamattomuudesta. Näytöksiä on Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Skotlannin pohjoisin ­kolkka. Sieltä iäkäs Tom Harper (Timothy Spall) lähtee elokuvassa Viimeinen vuoro 1 300 kilometrin pituiselle matkalle paikallisbusseilla ­kohti synnyinseutuaan Englannin etelärannikolla.

Bussien aikatauluja ja kohtaloa uhmaten Tom tekee kaikkensa matkan eteen, sillä siihen tärkeä syy: vaimolle ­annettu lupaus. Onnekseen hän kohtaa ihmisiä, jotka haluavat auttaa, ja matkasta tulee muistorikas seikkailuretki täynnä käänteitä ja yllätyksiä.

Gillies MacKinnonin ohjaama elokuva kannattaa katsoa myös maisemien vuoksi. Pääset matkustamaan elokuvateatterin penkissä halki vehreän Englannin.

Klubilaisena pääset katsomaan elokuvan ennakkonäytöksenä Helsingissä, Tarmepeella ja Turussa. Ennakkonäytöksen tarjoaa elokuvien maahantuontiyritys Cinema Mondo yhteistyössä Kotiliesi Klubin kanssa.

Elokuvateattereihin Viimeinen vuoro saapuu 29.9.2023.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Klubilainen: Lähde kanssamme elokuviin ja ota ystävä mukaan! Jaossa ilmaiseksi yli 900 lippua Viimeinen vuoro -leffan ennakkonäytökseen

Lukija299760

Onpas kiva lahja klubilaisille, jos vaikka onnistuisi saamaan liput. Ne maisemat ovat upeat. Jo siinä on syytä katsoa elokuvaa ja juonikin sopii kuvaan. Ei muuta kuin tekstaria lähettämään.

Mirka Heinonen

Kiva kuulla että leffailta on mieluinen etu. Pyrimme jatkossakin järjestämään silloin tällöin elokuvien näytöksiä klubilaisille. terv. Mirka Kotiliedestä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.