Mikä on kaikkien aikojen paras suomalainen kappale? Paljasta oma suosikkisi ja osallistu soittolistan tekoon

Kokoamme soittolistaa kaikkien aikojen parhaista suomalaisista kappaleista. Kerro oma suosikkisi 30.9.2019 mennessä!

Osallistu nyt kaikkien aikojen parhaimpien suomalaisten kappaleiden soittolistan tekoon ja paljasta oma lempikappaleesi.

Mikä kappale on mielestäsi aarre suomalaisen musiikin historiassa? Kappale voi olla kaukaa menneisyydestä tai aivan lähihistoriaa ja ilmestynyt menneenä kesänä.

Laulun musiikkityylillä ei ole väliä. Kappale voi olla poppia, rockia, punkia, metallia, iskelmää, klassista, jazzia – mitä vain, kunhan se on suomalaisen laulajan tai yhtyeen esittämä. Samoin laulun sanat voivat olla suomeksi tai esimerkiksi englanniksi tai vaikkapa ranskaksi.

Kerro mielestäsi kaikkien aikojen paras suomalainen kappale 30.9.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella. Voit kirjoittaa mukaan myös perustelut, mikä laulusta tekee parhaan ja miksi se on oma suosikkisi.

Kaikkien aikojen paras suomalainen kappale

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustelu

Valitettavasti ette voi ilmoittaa kenellekään, koska ette kysyneet minkäänlaisia yhteystietoja. Miten meni omasta Mielestä?

Kommentoi juttua: Mikä on kaikkien aikojen paras suomalainen kappale? Paljasta oma suosikkisi ja osallistu soittolistan tekoon

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X