Kulttuuri Tilaajille

Katso videotallenne ”Näin kirjoitat oman tarinasi” -kurssin ensimmäisestä luennosta – mukana kirjailija Petri Tammisen 6 hauskaa kirjoitusharjoitusta

Etkö ehtinyt mukaan Kotiliesi Klubin jäsenille järjestetylle kirjoituskurssille? Ei hätää. Voit katsoa kurssin ensimmäisen luennon tallenteena.

Haluaisitko kirjoittaa oman tarinasi muistiin jälkipolvia varten, mutta et oikein tiedä, miten ja mistä aloittaisit? Saman ongelman kanssa painii moni muukin.

Vastaamme tähän tarpeeseen järjestämällä Kotiliesi Klubin jäsenille kirjoituskurssin, jonka vetäjänä on kirjailija Petri Tamminen. Ensimmäinen kurssikerta pidettiin 15.3.2023.

Kurssikertoja on kaikkiaan kolme. Seuraavat luennot pidetään 22.3. ja 29.3. klo 17.30 alkaen verkossa. Myös näiden luentojen videotallenteet julkaistaan Kotiliesi Klubin verkkosivuilla.

Katso alta videotallenne ensimmäisestä kurssikerrasta. Tallenne kestää yhteensä reilun tunnin. Petri Tammisen luento on 45 minuutin pituinen, ja sen jälkeen hän vastaa kurssilaisten esittämiin kysymyksiin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Katso videotallenne ”Näin kirjoitat oman tarinasi” -kurssin ensimmäisestä luennosta – mukana kirjailija Petri Tammisen 6 hauskaa kirjoitusharjoitusta

Lukija9313

Kiitos eka luennosta. Paketti on runsas ja harjoituksia löytyy. Hieman oli vaikeuksia liittyä mukaan alussa, mutta kun kuuntelin uudestaan sain tuon alun uusiksi. Eiköhän seuraava luento suju jo paremmin. Kiinnostavaa. Terveisin Taimita.

Mirka Heinonen

Kiitos kiitoksista! Mukavaa että tulit mukaan kurssille. Sen järjestäminen on ollut hauskaa myös Kotilieden toimituksen väelle. On ollut kiinnostavaa miettiä, millainen kurssi teitä innostaisi. Tavataan taas ensi keskiviikkona!
Terv. Mirka Kotiliedestä

Lukija628617

Miten kakkosluennolle pääsee mukaan

Lukija

Petri Tammisen toisen luennon sähköpostien lähetyksissä on ollut jokin häiriö. Esityksen jälkeen kävin lukemassa lähetettyjä viestejä.
Hämmästyksekseni näin useita viestejä, jotka oli lähetetty minun nimissäni. En kuitenkaan ollut lähettänyt yhtään viestiä ohjelmaan.
Hieman harmillista.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.