Kulttuuri Tilaajille

Katso videotallenne ”Näin kirjoitat oman tarinasi” -kurssin päättäneestä kolmannesta luennosta – mukana kirjailija Petri Tammisen harjoitukset

Etkö ehtinyt mukaan Kotiliesi Klubin jäsenille järjestetylle kirjoituskurssille? Ei hätää. Voit katsoa kurssin kaikki kolme luentoa tallenteina.

Haluaisitko kirjoittaa oman tarinasi muistiin jälkipolvia varten, mutta et oikein tiedä, miten ja mistä aloittaisit? Saman ongelman kanssa painii moni muukin.

Vastasimme tähän tarpeeseen järjestämällä Kotiliesi Klubin jäsenille kirjoituskurssin, jonka vetäjänä on kirjailija Petri Tamminen. Kurssikertoja oli kaikkiaan kolme. Ensimmäinen kurssikerta pidettiin 15.3.2023, toinen 22.3. ja kolmas 29.3. Kaikkien luentojen videotallenteet on julkaistu Kotiliesi Klubin verkkosivuilla.

Katso alta videotallenne kolmannesta kurssikerrasta, jonka aiheena on ”Tunnista tarinan painopisteet”. Tallenteen pituus on noin tunti 20 minuuttia. Petri Tammisen luento on 50 minuutin pituinen, ja sen jälkeen hän vastaa kurssilaisten esittämiin kysymyksiin.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Katso videotallenne ”Näin kirjoitat oman tarinasi” -kurssin päättäneestä kolmannesta luennosta – mukana kirjailija Petri Tammisen harjoitukset

Lukija493597 seja4M

Kiitos : Tämän kaltaisia lisää ..

Lukija iikki

Katsoin Petri Tammisen kaikki kolme, tunnin ohjeet jälkikäteen ja sain paljon, paljon ajateltavaa. Olen eläkkeellä vasta löytänyt kirjoittamisen ilon…Kiitos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.