Ihmiset Tilaajille

Laila Snellman ei ole valmis kiikkustuoliin: ”Ymmärrän, että osa haaveistani jää toteutumatta”

Mallitoimiston omistaja Laila Snellman on elänyt muodin ympäröimänä ja tutustunut moniin maihin ja kulttuureihin. Se on kasvattanut ymmärtämään, mikä on todella kaunista.

Leppoisampaa arkea? Kyllä. Mallialan yrittäjä Laila Snellman työskente­lee edelleen Paparazzissa, perustamassaan mallitoimistossa, mutta yhä enemmän taustalla. Tytär Claudia ja yrityksen buukkaaja Jari Leskinen pyörittävät arkea.

Laila kokee olevansa etuoikeutettu, koska voi säädellä työn ja vapaa-ajan määrää. Aivan aloilleen hän ei pystyisi vielä jäämään. Veri ja luonne vetävät tekemään ja kokemaan.

Lailan isä Klaus Snellman oli diplomaatti, ja Laila varttui kolmen siskonsa kanssa eri puolilla maailmaa. Se sytytti uteliaisuuden kaikkea uutta kohtaan.

Espanjalaiselta äidiltään, joka ­muutti parikymppisenä yksin Suomeen, Laila arvelee perineensä rohkeuden.

Lue myös: Laila Snellman kertoo tyylistään: ”Hankin rintaliivitkin vasta 40-vuotiaana”

Vanhempien perintö kantaa yhä, vaikka nykyisessä elämänvaiheessaan Laila etsii tasapainoa. Hän opettelee rauhoittumista. Laila on esimerkiksi aloittanut uuden harrastuksen: taijin, meditatiivisen kiinalaisen taistelu­taidon.

”Haluan elää itseni näköistä elämää. Kenenkään ei pitäisi elää vain toisten odotusten mukaan.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.