Ihmiset Tilaajille

Laulaja Eini salamarakastui, nyt menossa on 32. yhteinen vuosi

Laulaja <strong>Eini Pajumäki</strong> alkoi pitää puolensa vasta aikuisena. Muiden toiveiden myötäily sai jäädä, kun isä oli kuollut ja Einin sisälleen patoama suru purkautui.

Onko nälkä, riittääkö ruoka? Entä rahaa, onko sitä tarpeeksi? Kaikki muuten hyvin? Laulaja Eini ­Pajumäen, 58, jo aikuiset lapset pitävät päivittäin viestejä lähettelevää äitiään ylihuolehtivana emona.

”Viime aikoina olen opetellut erityisesti poikani kanssa odottamaan, että siltä suunnalta tulee ensin yhteydenottosignaalia”, Eini naurahtaa.

Einin ja hänen miehensä Lars Pajumäen kuopus, 20-vuotias Lauri muutti alkukesästä omilleen, ja esikoistytär Ida, 28, meni naimisiin kesäkuun lopulla.

Lue myös: Eini, mikä on upeiden hiustesi salaisuus?

Eini auttoi poikaansa muutossa ja pesi tämän uuden kodin ikkunat. Välillä hän laittaa pojalle viestin ja ehdottaa yhteistä kauppareissua keittiön kaappien täyttämiseksi – äidin piikkiin tietenkin.

”Huomaan itsessäni samoja ärsyttäviä piirteitä, joita omassa äidissäni oli. Samalla olen oppinut ymmärtämään äitiäni ja hänen huolenpitoaan paremmin. Olen oivaltanut, että aiemmin minua rieponeet piirteet olivat vain välittämistä ja huolenpitoa.”

Kun Einin ura laulajana alkoi, hän työnteli vielä rattaissa nukkea, jonka nimi oli Katri Helena.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.