Ihmiset Tilaajille

Lola Odusoga on riippuvainen vain yhdestä ihmisestä – eikä se ole hänen miesystävänsä

Malli ja juontaja Lola Odusoga on tuntenut itsensä pikkutytöstä lähtien ulkopuoliseksi muiden seurassa. Nykyään on olemassa vain yksi ihminen, josta Lola suostuu olemaan riippuvainen.

Afrotukka sojotti minne sattui. Kaukaisella saarella Filippiineillä viime keväänä kuvatussa Selviytyjät-ohjelmassa moni muu nainen hyödynsi simpukkaa hiusharjana. Lola Odusoga, 41, ei omasta takkutukastaan välittänyt.

”Minulle oli ihan sama, oliko mukana deodoranttia tai ihonhoitotuotteita. Pärjään vähällä enkä ole materian perään.”

Kuvausten aikana Lola huomasi, ­että monilla oli hänestä erilaisia ennakkokäsityksiä.

”Ihmiset luulevat, että hillun päivät pitkät peilin edessä ja mietin, mitä ­puen päälleni. Mutta jos olen vapaalla, en todellakaan meikkaa tai laittaudu, ne asiat liittyvät vain työhön ja esiintymiseen. Selviytyjissä nautin siitä, että iho sai hengittää.”

Lola oli vasta 18-vuotias, kun hänet kruunattiin ensimmäisenä tumma­ihoisena Miss Suomeksi vuonna 1996. Samana vuonna hän sijoittui Miss Universum-kilpailuissa kolmanneksi, ja sen jälkeen hän on työskennellyt julkisuudessa mallina ja juontajana yli 20 vuoden ajan.

Tie turkulaisen yksinhuoltajaäidin tyttärestä julkisuuteen ei ole ollut helppo. Nyt Lola kertoo miksi.

Lue myös: Seura: Koronavirus vaikuttaa Lola Odusogan työhön: ”Uusia keikkoja tuskin hetkeen buukataan”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.