Luonto Tilaajille

Mitä pitää ottaa huomioon, jos mielii reissuun matkailuautolla? Kätevä tietopaketti antaa vastaukset

Matkailuautolla lomaillessa mukana on aina oma sänky, vaatekaappi ja keittiö. Sekä vapaus mennä minne ja milloin haluaa. Leiriä ei silti saa pystyttää ihan mihin tahansa. Poimi vinkit matkailuauton vuokraamiseen ja onnistuneisiin reissuihin.

Matkailuauto on kuin kompakti koti. Autossa on sänkyjä, vaatekaappeja, vessa, suihku, oleskelutila ja keittiö. Kaikki lomalla tarvittava on koko ajan mukana, minne meneekin.

Matkailuajoneuvojen käyttäjien keskusjärjestön SF-Caravanin toiminnanjohtaja Timo Piilonen sanoo, että tärkein asia, joka vaikuttaa matkailuautoilun suosioon, on vapaus.

Mitä matkailuautoreissusta haaveilevan kannattaa ottaa huomioon? Kokosimme vastaukset yleisiin kysymyksiin.

Mikä on matkailuautoilussa parasta? 

Suuret polttoaine- ja vesitankit, jääkaappi, pakastin ja mukana kulkeva keittiö mahdollistavat sen, että autolla voi kulkea omia polkujaan useammankin päivän ennen kuin tarvitsee pysähtyä täydentämään varastoja.

”Matkailuauto antaa vapautta valita reittinsä, aikataulunsa, kohteensa, seuransa, yöpymispaikkansa ja harrastuksensa ja vaihtaa suunnitelmia vaikka kesken matkan”, Timo Piilonen sanoo.

Toinen karavaanareiden puheissa toistuva asia on mukavuus. Matkailuautossa ollaan koko ajan vähän kuin kotona.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.