Helsinki, kirpputori, Helsingin parhaat kirpputorit, Helsingin parhaat kirpparit, kirppari, aarre, vintage
Matka

Helsingin parhaat kirpputorit – Tee mahtavia löytöjä näillä 10 kirpparilla

Helsingistä löytyy niin uniikkeja ja tyylikkäitä itsepalvelukirpputoreja kuin kasvokkaisen kaupankäynnin mahdollistavia kesäkirppiksiä.

Helsingistä löytyy laaja valikoima mielenkiintoisia kirpputoreja ja vintage-liikkeitä, joille kannattaa lähteä tekemään löytöjä. Kotiliesi listasi Helsingin parhaat kirpputorit.

Lue myös: 60 asiaa, jotka voit tehdä Helsingissä ilmaiseksi

Lue myös: Näin teet parhaat kirpputorilöydöt – opi erottamaan aarteet

1. Vallilan Stoori

Vallilan Stoori on tyylikäs itsepalvelukirppis, joka miellyttää myös esteetikon silmää. Myynnissä perinteisten kirppistavaroiden lisäksi mielenkiintoinen kattaus vanhoja vinyyleitä. Kirpputorin yhteydessä toimivasta kahviosta löytyy muun muassa luomutuotteita, raakakakkuja, kasviskeittoja ja salaatteja.

2. Hietalahden torin kirpputori

Hietalahden torin kirpputori eli tuttavallisemmin Hietsun kirppis on Helsingin suurin ulkoilmakirpputori, ja se on auki kesällä joka päivä. Erityisen vilkkaasti myynti käy viikonloppuna.

3. Brunon kojepajan kirppis

Vallilassa Brunon kojepajalla järjestettävän kirppiksen ihmishulinassa voi tehdä huimia löytöjä. Kirppistapahtumia järjestetään epäsäännöllisesti. Toisinaan kirpputori järjestetään illalla, jolloin tapahtuman ajan pääsee nauttimaan myös Brunon baarin juomatarjoiluista ja mahdollisesti myös livemusiikista.

Helsinki, kirpputori, Helsingin parhaat kirpputorit, Helsingin parhaat kirpparit, kirppari, aarre, vintage

4. Relove

Töölössä sijaitseva Relove on tasokas itsepalvelukirpputori, jolla myydään laadukasta tavaraa kohtuulliseen hintaan. Merkkivaatteita voi bongailla joko paikan päällä tai verkkokaupassa. Kirpputorin yhteydessä toimii kahvio, jossa tarjoillaan muun muassa aamupalaa ja brunssia. Pop up -myymälästä puolestaan löytää erilaisia lahjatavaroita sisustustuotteista kosmetiikkaan. Kirpparilla on toinen liike Viiskulmassa Punavuoren ja Ullanlinnan rajamailla.

5. Emmaus

Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton solidaarisuusliike Emmaus saa kirpputoreillaan myytävät tavarat lahjoituksina. Tuotot menevät kehitysyhteistyöhön. Kirpputoreilta voi ostaa niin vaatteita, kirjoja, tekstiilejä, astioita kuin huonekalujakin edullisesti. Emmauksen kirpputorit sijaitsevat Lauttasaaressa ja Vallilassa.

Lue myös: Oletko törmännyt netissä vastaavaan? Lue kirppis- ja kierrätysryhmien uskomattomimmat tarinat

6. Ansa Second Hand

Kalliossa sijaitseva Ansa on Helsingin vintage-liikkeiden helmi. Pienestä liikkeestä löytyy huolella valittuja 50-, 60- ja 70-lukujen naistenvaatteita. Valikoimassa on myös jonkin verran vaatteita miehille.

7. Aleksis Kiven kadun kirppis

Aleksis Kiven kadun kirppikselle kuka tahansa voi ilman pöytävarausta liittyä myyjien joukkoon. Ainoa ehto on, että omat myymättömät tavarat pitää viedä pois ja jäljet siivota. Kirpputorimyyjät kerääntyvät Dallapénpuistoon kesäsunnuntaisin aina säiden salliessa.

Helsinki, kirpputori, Helsingin parhaat kirpputorit, Helsingin parhaat kirpparit, kirppari, aarre, vintage

8. Dom

Pienessä itsepalvelukirpputori Domissa kannattaa piipahtaa etsimässä niin kodintarvikkeita kuin vaatteitakin. Luvassa on edullisia tuotteita ja hyviä löytöjä. Kirpputori sijaitsee Töölössä.

9. Kirpputori Jade

Vallilassa sijaitsevasta itsepalvelukirppis Jadesta voi etsiä niin vanhan design-lasin, keramiikan, korujen, taulujen kuin tekstiilienkin aarteita. Pieneen tilaan mahtuu jokunen myytävä huonekalukin.

10. Zirppari

Itsepalvelukirpputori Zirpparilla voi tehdä löytöjä erityisesti pienesineiden ja vaatteiden saralta. Pieni mutta kohtuuhintainen ja lämminhenkinen kirpputori sijaitsee Kalliossa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Helsingin parhaat kirpputorit – Tee mahtavia löytöjä näillä 10 kirpparilla

jenni

kiva

Kirsi

Listasta puuttuu iki-ihana Frida Marina Kalliosta. Suosikkipaikkani Ansan, Reloven, Hietsun (tunnelma) ja Emmauksen (löydöt) lisäksi. <3

Satunnaismyyjä

27.7.-19 Lauantaina tulossa Hietsun kirppikselle myyntiin tosi paljon poikien vaatetta, kenkiä ym. Ihan vauvasta 176cm saakka. Lisäksi naisten kenkiä ja vaatteita koosta 42-52 ja jonkin verran sisustustavaraa suursiivouksen seurauksena 🙂 tervetuloa tekemään löytöjä.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.