Matka Mainos

Kotilieden lukijamatka: Ruusujen Englanti 2.–7.9.2018

Hurmaavia puutarhoja ruusuineen, upeita historiallisia pikkukaupunkeja, ihastuttavia kartanoita. Kotilieden puutarhamatka vie upeisiin postikorttimaisemiin, jotka ovat tuttuja myös monista tunnetuista TV-sarjoista. Tule ja ihastu ruusujen Englantiin!

Alustava matkaohjelma:

Sunnuntai 2.9.

Finnairin suora lento Manchesteriin, jossa tapaamme suomalaisen paikallisoppaan. Matkalla Shrewsburyyn käymme Wollerton Old Hall -puutarhassa. Siellä kasvaa pyökki- ja tammipuita, lehtikuusia, klematista, salviaa – ja tietenkin ruusuja. Illallinen.

Maanantai 3.9.

Käymme David Austenin ruusutarhassa. Juuri David Austenin ruusut tunnetaan ”englantilaisina ruusuina”. Jatkamme Ironbridge Gorgen kylään. Illallinen.

Tiistai 4.9.

Suuntaamme kohti Warwickin kaupunkia. Käymme Coughton Court -kartanon puutarhassa, josta löytyy pöyristyttävä määrä ruusulajikkeita. Tutustumme myös Snowshill Manor -kartanoon ja sen puutarhaan. Käymme Kiftsgate Court -puutarhassa, joka on mahtava naisten taidonnäyte. Illallinen.

Keskiviikko 5.9.

Tutustumme Stratford-UponAvoniin, joka tunnetaan kirjailija William Shakespearen syntymäkaupunkina. Lounas.

Torstai 6.9.

Suuntamme Bourton House -puutarhaan, jossa on upeat värit ja hienosti leikattuja pensasaitoja. Näemme eksoottisen Pettifers-puutarhan, jonka suunnitteluun ovat vaikuttaneet omistajan Intian matkat. Illallinen.

Perjantai 7.9.

Matkalla Lontoon lentokentälle käymme Oxfordin yliopistokaupungissa sekä Kuninkaallisessa Ruusuyhdistyksessä, jossa on yli 30 000 ruusupensasta. Lounas ja iltalento Helsinkiin.

Huom. Matkaohjelma sitoumuksetta.

Matkan hinta

alkaen 1 495 e/hlö kahden hengen huoneessa.

Hintaan lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22 e/varaus.

Varaukset ja tarkemmat matkaohjelmat:

CWT Kaleva Travel

Työpajankatu 9 D, 00580 Helsinki
Toimisto avoinna ma-pe klo 8–16
P. 0205 615540 kaikkialta Suomesta

lukijamatkat@kalevatravel.fi
kalevatravel.fi/lukijamatkat
Palvelumaksu 22 e/ varaus

Vastuullinen matkanjärjestäjä on CWT Kaleva Travel

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.