Mainos

Kotilieden lukijamatka: Terveys ja hyvinvointi -teemaristeily Välimerellä 16.2.-23.2.2018

Voi hyvin Välimerellä!

Miltä kuulostaisi Välimeren upeiden kaupunkien, shoppailun ja hyvinvoinnin yhdistäminen? Hyvältähän se – ja syystä. Tervetuloa mukaan Terveys & Hyvinvointiteemaristeilylle!

Loistoristeilijämme pysähtyy mm. Ranskan Marseillessa, Italian Palermossa ja Espanjan Barcelonassa. Matkassamme on mukana liikunnanohjaaja Taina RaintoKullström, joka ohjaa laivalla joka päivä vesi- ja kuntojumppaa sekä pilatesta. Risteilyyn kuuluu yksi meripäivä, jolloin käytössäsi on aamusta iltaan laivan upea, neljäkerroksinen kylpylä.

Voit rentoutua thalassoterapia-altaissa, porealtaissa ja erilaisissa saunoissa. Kylpylämaksu sisältyy matkan hintaan. Matkanjohtajana toimii muodin asiantuntija Sofia Wahlberg, jonka matkassa pääset tekemään edullisia ostoksia matkakohteissamme. Tarjoamme ostoskierrosten lomassa aina lasillisen kuohuviiniä. Jos puoliso ei ole innostanut shoppailusta ja hemmottelusta, hän voi jäädä vaikkapa Miesparkkiin. Miesparkin ohjelmaan kuuluu muun muassa F1-kilpailu formulasimulaattorissa. Jokaisen illan kruunaa herkullinen à la carte -illallinen laivan ravintolassa.

Risteilyreitti 16.2. – 23.2.2018

Pe Italia, Rooma 19
La Italia, Savona 08 – 17
Su Ranska, Marseille 08 – 17
Ma Espanja, Barcelona 09 – 19
Ti Espanja, Mallorca 09 – 17
Ke Meripäivä
To Sisilia, Palermo 08 – 16
Pe Italia, Rooma 09

All inclusive -risteily sisältää

  • Reittilennot Helsinki – Italia – Helsinki
  • Kuljetukset satamaan
  • Kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen)
  • Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
  • Verot, satamamaksut ja palvelurahat
  • Matkanjohtajien palvelut laivalla sekä maksuttomat kaupunkikävelyt vierailukohteissa
  • Sisäänpääsy kylpylään meripäivänä

Vain 1495,-  (norm. 1595,-), alle 18-vuotiaat 495,-

Costa Diadema on uusin & suurin Välimerellä ympärivuotisessa liikenteessä oleva loistoristeilijä, jonka risteilyllä tutustut upeisiin vierailukohteisiin. Laivalla nautit monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista. Käytössäsi ovat risteilijän sisä– ja ulkouima-altaat, jacuzzit sekä allasbaarit, 6200 m2 kylpyläosaston saunat ja hyvin varustettu kuntokeskus, 7 tasokasta ravintolaa, 11 baaria ja kahvilaa, kasino, disko ja teatteri jossa iltaisin kansainvälisiä show-esityksiä.

Hinta / hlö 2 hh:n sisähytissä. Lapsihinta 2 aikuisen kanssa samassa hytissä lisävuoteella. Ikkuna– ja parvekehytti lisämaksusta. Hinta voimassa 13.10.17 asti, paikkatilanteen mukaan. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Costa Cruises.

VARA HETI – paikkoja rajoitetusti!

ma-pe 9-17 | P. 010 231 6550| myynti@loistoristeilyt.fi | loistoristeilyt.fi

Kotilieden lukijamatka

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotilieden lukijamatka: Terveys ja hyvinvointi -teemaristeily Välimerellä 16.2.-23.2.2018

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X