Rantalomalaisen pakkauslista, ota mukaan nämä niin pärjäät!

Matkalta palatessa ainakin puolet vaatteista on jäänyt käyttämättä ja meikitkin ovat keränneet auringon alla vain pölyä. Tuttu juttu? Katso tästä listasta mitä viikon rantalomalle kannattaa ottaa mukaan, kirjojen lisäksi siis.

 

Lähde lentoon näillä!

1.Matkalaukku. 65-litraisesta Freeman-rinkasta saa irrotettua erillisen pikkurepun ja sisällä on oma osasto likapyykille. Mitat: 84 x 42 x 34 cm, 279,95 e, Jack Wolfskin .

2. Legginsit. Täydelliset matkahousut ja ihanat auringon oton jälkeisenä iltana, kun iho tuntuu viileämmältä, 59,95 e, Ellos.

3. Monikäyttöinen paita. Pitkä ja ohut paita on mukava matkalla ja helppo pukea ’aamutakkina’ ja oleilupuserona bikinien kanssa. Tai illalla jakun tavoin mekon kanssa, 25 e, Lindex.

4. Tossut. Kevyet ja mukavat tossut, joilla on kiva kävellä retkillä ja kauppareissuilla, 119 e, New Balance.

5. Ohut jättihuivi. Jättihuivi lämmittää matkalla ja toimii viileinä iltoina hartiahuivina mekon kanssa. Voit käyttää sitä myös sharonkina, kietaisumekkona tai alustana rannalla. Valitse ohuesta materiaalista oleva, joka kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Huivi 35 e, Le Temps des Cerises.

Valitse monikäyttöisä ja mukavia vaatteita, jotka kestävät ryttyyntymistä ja likaa. Parasta on jos pystyt yhdistelemään vaatteita keskenään.

Rentoon ja mukavaan oleiluun

 6. Sortsit. Rennot mutta siistit sortsit toimivat niin rannalla kuin kaupungissakin, 59,95 e, Superdry.

7. T-paita. Rento t-paita sopii niin sortsien kuin legginsienkin kanssa. Voit myös pukea sen mekon päälle ja viimeistellä vyöllä. 40 e, Le Temps de Cerises. Ota t-paitoja ja toppeja muutama reissuun.

8. Sandaalit. Mukavat sandaalit jotka sopivat kaikkien vaatteiden kanssa, 89 e, Ten Points.

9. Pyyhe. Superohut pyyhe, joka imee itseensä nelinkertaisen määrän kosteutta ja kuivuu nopeasti. 80×40 cm, 21,95 e, Jack Wolfskin.

 

10. Näyttävä asuste. Isot korvakorut tai kaulakoru jolla saat päiväluukista iltakelpoisen. Korvakorut 20 e, Klingel.

11. Mekko. Valitse mekko joka sopii päivään ja iltaan, joka menee pieneen tilaan ja pysyy sileänä, 34,95 e, Ellos.

12. Mukana kulkeva aurinkosuoja kasvoille. Kompakti käsilaukkuunkin sopiva Colore Sciencen Brush On -aurinkosuojapuikko toimii myös meikin päälle laitettuna puuterimaisen koostumuksensa ansiosta. SPF 30 kertoimella 56 e ja SPF 50 kertoimella 63,50 e, Skinmed -kauneushoitolasta.

 

Voit käyttää tunikaa illalla legginsien kanssa ja somistaa illalliselle korviksilla. Mekkona pidettynä huomaamattomat alushousut ovat valttia.

13. Bikinit. Ota yhdelle yläosalle kahdet alaosat. Valitse bikinit, joiden olkaimia on helppo muunnella tai vaikka poistaa.  Yläosa 60 e, ja alaosa 35 e, Fantasie.

14. Tunika. Ohut tunikamainen mekko toimii iltamekkona ensimmäisinä päivinä ja rantamekkona viimeisinä. Voit pukea illalla myös legginsien kanssa. Rantatunika 85 e, Fantasie.

15. Alusvaatteet. Valitse ohuet saumattomat alusvaatteet, jotka eivät hierrä auringon kuumentamaa ihoa ja jotka on helppo pestä nyrkkipyykillä. Micro Hipster Invisible –alushousut 12,95 e, Pierre Robert.

16. Itseruskettava voide. Hanki terveellinen alkurusketus itseruskettavalla voiteella. On paljon mukavampaa heittää bikinit päälle ensimmäisenä päivänä, kun iholla on terve päivetys valmiina. Itseruskettavan käyttö hillitsee myös halua altistua liialliselle auringonotolle, kun rusketusta voi täydentää. NKD SKN asteittain ruskettava vartalovoide, sävy Medium, 17,90 e.

 

 Muista myös nämä:

  • Puhallettava niskatyyny tukee lentäessä niskaa tai antaa selän taakse tukea. Toimii hyvänä rantatyynynä lukuintoiselle makoilijalle.
  • Pikkulaukku johon mahtuu passit ja muut, mutta joka näyttää kivalta myös iltamenoissa.
  • Aurinkosuoja huulille kosteuttaa huulia myös ihoa kuivattavan lennon ajan. 
  • Sekä tietenkin: aurinkolasit, aurinkovoiteet, päähine, lääkkeet, minimaalinen meikkilaukku ja minigrippipussiin nyrkkipyykkiaineet!

Ja ei kun matkaan!

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rantalomalaisen pakkauslista, ota mukaan nämä niin pärjäät!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X