Nainen laittaa punaista huulipunaa.

Huulipunat testissä! Lue, mikä puna kosteuttaa huulet ja mikä tekee hampaista vaaleamman näköiset

Punainen huulipuna, joka valaisee kasvot, kosteuttaa huulet ja tekee hampaista vaaleamman näköiset, kyllä kiitos!

Katso, mitkä huulipunat menestyivät Kotilieden toimituksen testissä.

Joe Blascon huulipuna levittyy hyvin

Joe Blasco huulipuna

TUOTE

Joe Blasco Lip Color -huulipuna, sävy True Red, 27 e.

TESTAAJA

Huuleni ovat etenkin talvisin kuivat ja helposti rohtuvat, joten huulipuna ei saa kuivattaa niitä entisestään.

MITEN TOIMII?

Joe Blascon huulipuna on klassisen punainen, juuri se oikea punaisen sävy, jota moni huulipunalta kaipaa.

Puna levittyy hyvin ja tuntuu huulilla luvatusti miellyttävältä. Se myös kestää illallisen syömiset ja juomiset hyvin, kun olen lisännyt punaa pari kerrosta ja pohjustanut ja rajannut huulet.

Puna jääkin taatusti juhlakäyttöön jatkossakin. Arkeen sävy on makuuni turhan voimakas.

PISTEET

5/5

Burt’s Bees huulipuna valaisee kasvot

Burt's Bees huulipuna Scarlet Soaked

TUOTE

Burt’s Bees -huulipuna, sävy Scarlet Soaked, 14,9 e.

TESTAAJA

Käytän aina huulipunaa, vähintään huulikiiltoa.  Hampaat ovat hieman iän ja syömisten/juomisten kellastamia.

MITEN TOIMII?

Huulipuna levittyy ihanasti, tasaisesti ja helposti. Tuntuu hyvältä ja hoitavalta, hieman huulirasvalta – ei silti jätä paksua tunnetta huulille. Pysyy tavanomaisen hyvin.

Aikuisen huulille sopii, että vaikka puna ei ole kiiltävä, ei se kuitenkaan ole kuivan mattakaan, vaan sopivasti mehevän näköinen ja tuntuinen. Levitin suoraan huulille, ei minusta kaivannut pohjustusta eikä rajaustakaan.

Väri on aivan loistava! Punainen valaisee kasvot ja saa ihon hehkumaan. En tiedä näyttävätkö hampaat varsinaisesti valkeammilta, mutta kokonaisvaikutelmaa se kyllä freesaa hyvin.

Ehdottomasti jää käyttöön. Suosittelisin tätä sekä laadun että hehkuvan punasävyn vuoksi muillekin.

PISTEET

4½

Miss Beauty London huulipunassa on kevyt koostumus

Miss Beauty London Lipstick 368 Bright Red

TUOTE

Miss Beauty London Lipstick, sävy 368 Bright Red, 2,49 e.

TESTAAJA

Käytän huulipunaa lähes joka päivä. Suosin vaaleita oranssiin vivahtavia sävyjä. Juhlissa saatan käyttää kirkkaitakin punia ja shokkivärejä.

Huulipunat eivät usein pysy kunnolla. Syön punaa huuliltani ja usein sitä on hampaissa, joten etsin aina uusia punia jotka pysyisivät hyvin. Huuleni rohtuvat helposti, joten huulipuna ei saa kuivattaa huulia liikaa. Hampaani ovat keltapohjaiset ja hieman tummuneet vuosien saatossa.

MITEN TOIMII?

Puna vaikuttaa koostumukseltaan kevyeltä ja se levittyy lähes huulirasvan lailla. Huulet tuntuvat kosteutetuilta. Huulipunassa on mukana E-vitamiinia, joten se saa huulet näyttämään terveiltä ja sileiltä.

Keveytensä vuoksi huulipuna vaatisi pohjustuksen, jos lähtisin juhlimaan näillä huulilla. Pohjustusaine auttaisi myös pysyvyyteen, sillä puna lähtee syödessä pois reunoilta.

Hieman siniseen taittava puna saa hampaani omasta mielestäni näyttämään hieman vaaleammilta, ehkä hieman poistaen keltaisuuden vaikutelmaa. Punan sävy on ihana ja voisin hyvinkin käyttää sitä jatkossakin varsinkin juhliin mennessäni, arkeen se on liian kirkas.

PISTEET

4

Zuiin luomu huulipuna ei kuivata huulia

Zuii Organic huulipuna classic red

TUOTE

Zuii Organic Classic Lipstick, sävy Classic red, 25,90 e.

TESTAAJA

Kuulun niihin ihmisiin, jotka haluaisivat käyttää huulipunaa useammin kuin käyttävät. En siis käytä punaa arkisin, mutta juhlissa ja juhlallisissa tilanteissa kyllä.

Usein huulipunat maistuvat suussa epämiellyttävältä ja huulissa tuntuu olevan paksu puuterimainen kerros jotain ylimääräistä.

MITEN TOIMII?

Zuiin väriä on helppo levittää. Väri on riittoisaa eikä se tahraa. Huulipuna on rasvaisen tuntuista, mutta jättää huuliin kuitenkin mattamaisen, kestävän pinnan. Huulipuna myös maistuu hyvältä, tai ei ainakaan pahalta.

Zuii ei kuivata huulia niin kuin koen huulipunien usein tekevän. Pystyn jopa unohtamaan, että minulla on huulipunaa, ja väri kestää hyvin myös ulkoilun pakkassäässä.

Käyttöön tämä puna varmasti jää. Se tuntuu hyvältä, ja kuulun lisäksi siihen ihmisryhmään, joka ilahtuu aina, kun tuotteessa mainitaan taikasana: luomu.

PISTEET

4

Elizabeth Ardenin huulipuna pysyy hyvin

Elizabeth Arden huulipuna

TUOTE

Elizabeth Arden Beautiful Color Moisturizing Lipstick, sävy Red Door Red 02, 31 e.

TESTAAJA

Käytän huulipunaa sekä arkena että juhlissa, enkä kaihda voimakkaita värejä. Huuleni kuivuvat talvella ja kaipaavat kosteutusta.

MITEN TOIMII?

Elizabeth Ardenin huulipunassa on terävä kärki, jonka ansiosta huulipunaa on helppo levittää tarkasti huulille. Huulipunalla on hieman kosteuttava vaikutus eivätkä huuleni tunnu kuivilta, vaikka puna on koko päivän huulilla.

Huulipuna pysyy hyvin huulilla ilman rajauskynääkin, se ei lähde leviämään eikä katoa kokonaan syödessä tai juodessa. Puna vaatii kuitenkin pientä lisäilyä päivän mittaan.

Punaisen sävy olisi voinut taittaa enemmän kylmään. Nyt kellastuneet hampaat eivät saaneet punasta kaipaamaani ”raikastusta”.

PISTEET

4

Masters Colorsin huulipuna saa hampaat näyttämään valkoisemmilta

Mary Cohr Masters Colors Youth Time huulipuna

TUOTE

Masters Colors Youth Time -huulipuna, sävy 641, 29,75 e.

TESTAAJA

Olen huulipuna-addikti, käytän punaa joka päivä ja punaan huuleni usein hississä. Hampaani kaipaavat vähän valkaisua.

MITEN TOIMII?

Huulipunassa on klassinen mieto tuoksu. Sävy on kylmä, mikä poikkeaa yleensä käyttämistäni oranssiin vivahtavista punista. Tästä puikosta lähtee väriä! Itse asiassa runsas väri karkailee huuliryppyihin, sitä on vaikea hallita. Sävy kuitenkin saa hampaani näyttämään valkoisemmilta.

Runsaan pigmenttinsä takia tämä huulipuna jää vain juhlakäyttöön, hissipunailuun se ei sovi.

PISTEET

4

Lancôme L’Absolu Rouge -huulipuna

Lancome L'Absolu Rouge 132 Caprice huulipuna

 

TUOTE

Lancôme L’Absolu Rouge, sävy 132 Caprice Cream, 37 e.

TESTAAJA

Haluaisin käyttää huulipunia useammin kuin käytän. Monet punat korostavat kellastuneita hampaita, joten yritän valita kylmäsävyisiä punia.

MITEN TOIMII?

Hauska hylsy avataan painamalla toisesta päästä, jolloin huulipunan voi vetää esiin vastakkaisesta päästä. Lancômen huulipuna levittyy hyvin vähän kuivemmillekin huulille kevyesti ja se tuntuu ihanan kosteuttavalta. Värissä on hyvin pigmenttiä ja sävy on intensiivinen. Kiiltävä puna raikastaa koko kasvojen ilmeen.

Käytössä huulipuna kaipaa rajauskynää, sillä se leviää helposti syödessä ja juodessa.

PISTEET

3½

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Huulipunat testissä! Lue, mikä puna kosteuttaa huulet ja mikä tekee hampaista vaaleamman näköiset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X