kasvojen puhdistusaine -testi

Kasvojen puhdistusaine x 5 – mikä luonnonkosmetiikkatuotteista oli paras?

Kasvojen puhdistusaineet menestyivät toimituksen testissä hyvin, mutta mikä kasvojen puhdistusaine menestyi parhaiten? Lue kokemukset!

Kotilieden toimituksen kasvojen puhdistusainetestiin pääsi viisi tuotetta. Mukana on niin puhdistusgeelejä, -maito kuin -vaahtokin. Testatut tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa tai 99-prosenttisesti luontoperäisistä ainesosista valmistettuja.

Kaikki puhdistusaineet menestyivät testissä hyvin tai erinomaisesti. Lue kokemukset ja löydä kasvojen puhdistusaine, joka sopii sinulle!

Lue myös: Korealainen ihonhoito: kokeilitko jo kaksoispuhdistusta?

Le Baume Intégral N•1 Original -monitoimiemulsio, 30 ml, 39 e

Baume Integral N•1 Original -monitoimiemulsio

Millainen pakkaus?

Luonnonkosmetiikkatuote on pakattu somaan mustakorkkiseen muovipulloon, josta tuotetta kaadetaan.

Miten käytetään?

Pulloa pitää ravistaa kevyesti, jotta tuotteen kerrokset sekoittuvat ja lämmittää sitä hetki käsien välissä. Miellyttävä hiukan karkkimaiselta tuoksuva voide levitetään hiukan kostealle iholle, hierotaan hellästi kasvoille ja kaulalle ja huudellaan vedellä. Vedenkestävä ripsivärikin lähtee tällä voiteella.

Miten toimii?

Hyvin toimii, iho on puhdas ja voidellun tuntuinen. Tämä monitoiminen tuote sopii myös päivä-, yö-, ja silmänympärysvoiteeksi sekä kasvonaamioksi ja after sun -tuotteeksi ja jopa meikinpohjustajaksi sekä rauhoittamaan ihoa karvanpoiston jälkeen. Silloin voide levitetään tietysti kuivalle iholle. Ylellinen elämys! Sopii mainiosti myös reissukassiin monitoimituotteeksi. Baume Integral numero ykkösen seuraksi on saatavana myös numerot 2 ja 3 eri ihotyypeille.

Kiitämme

Monitoimisuutta ja miellyttävää tunnetta

Moitimme

Emme mitään

Arvosana 10

Lue myös: Paras luonnonkosmetiikkaa oleva kasvovoide? Testasimme 6 kosteusvoidetta kasvoille

Evolve Gentle Cleansing Melt -puhdistusgeeli, 120 ml, 21,50 

Evolve Gentle Cleansing Melt -puhdistusgeeli

Millainen pakkaus?

Luonnonkosmetiikkaa oleva tuote on pakattu lasiseen purkkiin. Purkin sisällä oleva väritön geeli tuoksuu hyvin miedosti hypoallergeeniselta luomuvaniljalta ja ruusulta.

Miten käytetään?

Geeliä pitää ottaa purkista sormin.  Sutjakka geeli tuntuu melkein kuin sulavan iholle, kun sitä levittää. Se poistaa myös vedenkestävän silmämeikin ihan suitsait. Geeli muuttuu maitomaiseksi ja se huuhtoutuu nopeasti iholta, kun kasvoille lisää kämmenillä vettä.

Miten toimii?

Todella miellyttävä kokemus, kasvojen puhdistus on hellävaraista ja nopeaa. Etiketin sana melt on totta, sillä geeli tosiaankin sulaa kasvoille. Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta, sitä ei kiristä eikä silmiä kirvele. Tämä on toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Uskon, että useammatkin naiset puhdistaisivat ja hoitaisivat ihoaan säännöllisesti, jos kaikkien tuotteiden käyttö olisi näin palkitsevaa.

Kiitämme

Nopsaa ja miellyttävää kokemusta

Moitimme

Geeliä pitää ottaa purkista sormilla

Arvosana 10-

Lue myös: Aurinkovoide kasvoille x 15 – testasimme parhaat tuotteet lapsille, herkkäihoisille ja helposti palaville

Olivia Klein Jelly Wash -puhdistusgeeli, 150 ml, 28 e

Olivia Klein Jelly Wash -kasvojen puhdistusaine

Millainen pakkaus?

Suomalaisen Olivia Kleinin lähtökohtana on luoda tuotesarja herkistyneille ja allergioista kärsiville. Puhdistusgeeli sisältää 99 prosenttia luontoperäisiä ainesosia ja 24 prosenttia luomuviljeltyjä raaka-aineita. Jelly Wash on kaikille ihotyypeille soveltuva mieto ja sulfaatiton puhdistusgeeli. Puhdistusgeeli on pakattu pumppupulloon ja varusteltu yksinkertaisen tyylikkäällä ulkoasulla.

Miten käytetään?

Iho kastellaan ensin vedellä. Puhdistusgeeli aktivoidaan hieromalla sitä käsissä, kunnes se alkaa vaahtoutua. Geeli hierotaan kevyesti iholle ja huuhdellaan pois vedellä tai kostealla puhdistusliinalla kevyesti pyyhkien. Pumppupullosta riittää yksi painallus kasvojen ja kaulan puhdistamiseen.

Miten toimii?

Ihmettelen, miten näin hellävaraisen tuntuinen puhdistusgeeli voi oikeasti poistaa kaikki meikit, myös ripsarin. Puhdistuksen jälkeen kasvoni tuntuvat todella puhdistetuilta, mutta aavistuksen kuivilta. Ihoa ei kuitenkaan kiristä yhtään. Pidän siitä, että tuote on hajuton.

Kiitämme

Ihanaa pumppupulloa ja tehokasta meikinpoistoa

Moitimme

Hiukan kuivaa tunnetta kasvoilla pesun jälkeen

Arvosana 9 ½

Lue myös: Testasimme luonnonkosmetiikka seerumit – Katso, mitkä testimenestyjät!

Murumuru-puhdistusvaahto, 100 ml, 17,80 e

Murumuru -puhdistusvaahto

Millainen pakkaus?

Kotimaisen luonnonkosmetiikka Murumurun puhdistusvaahto on pakattu muoviseen pumppupulloon. Vähäeleisen hillitysti väritetyn pumppupullon päässä on korkki, joten tuotetta on kätevä kuljettaa tarvittaessa.

Miten käytetään?

Ravistan pulloa ja pursotan tennispallon kokoisen annoksen vaahtoa käteeni. Levitän vaahdon kuiville kasvoilleni. Se tuoksuu miedosti mantelille. Hieron vaahtoa kevyesti iholleni ja vähän enemmän irrottaakseni ripsivärin. Vaahto ei liiskaannu vedeksi kuten niin monet puhdistusvaahdot valitettavasti tekevät, vaan pysyy napakkana vaahtona pesuoperaation loppuun asti. Huuhtelen sen pois runsaalla vedellä.

Miten toimii?

Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta. Vain silmien alla on vähän meikinjäänteiden jättämää tummuutta.

Kiitämme

Hellävaraisuutta

Moitimme

Silmämeikin jäämiä

Arvosana 9

Lue myös: Haaveiletko täyteläisemmästä, raikkaammasta tai kosteutetummasta ihosta? Testasimme parhaat luomukasvonaamiot

Mádara Hellävarainen puhdistusmaito, 200 ml, 18 e

Mádara Hellävarainen puhdistusmaito

Millainen pakkaus?

Muoviseen kapeaa pulloon pakattu puhdistusmaito on varustettu pumpulla, josta tuotetta on kätevä annostella. Yhdestä pitkästä painalluksesta tuotetta tulee sopivasti kasvojen pesuun.

Miten käytetään?

Puhdistusmaito hierotaan ihoon hellävaraisesti ja huuhdellaan tai pyyhitään pois. Tuote sopii käytettäväksi silmänympärysiholle.

Miten vaikutti?

Tuote tuntuu todella hellävaraiselta. Huuhtelun jälkeen iho ei tunnu yhtään kuivalta tai ärsyyntyneeltä. Puhdistusmaitoa saa hieroa kasvoilla melko kauan, että saa meikkivoiteen ja ripsarin irtoamaan ja silti kasvojen pyyhkiminen jätti valkoiseen pyyhkeeseen hiukan meikkivoiteen jäämiä. Miinusta siitä. Puhdistusmaidossa on mukavan mieto jasmiinin tuoksu.

Kiitämme:

Hellävaraisuutta ja miellyttävää tuoksua

Moitimme:

Voisi poistaa meikin paremmin

Arvosana: 8

Käytätkö kasvojenpuhdistusaineena mieluiten?

Katso tilanne vastaamatta

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvojen puhdistusaine x 5 – mikä luonnonkosmetiikkatuotteista oli paras?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X