Kengännauhojen solmiminen 9 eri tavalla

Kengännauhojen solmiminen 9 eri tavalla – katso video ja ylläty erilaisista tavoista solmia kengännauhat

Oletko ihmetellyt, miten kengännauhat saisi solmittua kauniisti? Älä ihmettele enää vaan opettele videolta 9 tapaa, joilla saat kenkiisi uuden ilmeen vaikka joka päivä! 

Kengännauhojen solmiminen on mahdollista lukemattomilla eri tavoilla. Oletko fiilistelijä vai laiska solmimaan kengännauhat? Haluatko potkaista kengät jalasta helposti vai haluatko, että kengät pysyvät jalassa tiukasti? Kotilieden videolta löydät varmasti juuri sinun tarpeeseesi ja tyyliisi sopivan ohjeen.

Lue myös: Puhdista kulahtaneet tennarit helposti – 5 keinoa, joilla annat kengillesi uuden elämän

Kun olet opetellut muutaman ohjeen, huomaat vaihtavasi nauhojen solmimistyyliä yhtä usein kuin muita vaatteitasi. Kauniisti solmitut kengännauhat viimeistelevät pukeutumisesi ja antavat hauskasti eloa vanhoihin kenkiin.

Valitse nauhan väri asusi mukaan. Kokeile rohkeasti erilaisia kengännauhoja. Nauha ei tarvitse olla perinteinen litteä tai pyöreä nyöri. Voit käyttää kenkien solmimiseen esimerkiksi erilaisia silkki- tai puuvillanauhoja. Vain mielikuvitus on rajana.

Erilaiset kengännauhat saavat saman solmimistyylinkin näyttämään erilaiselta.

Solmi kengännauhat 9 eri tavalla

Videon ohjeet ovat kuuden reikäparin tennarille. Nauhan pituus vaihtelee valitun solmintatavan ja nauhan mukaan. Perinteiseen solmintaan riittää videon kengälle 105 cm nauha.

Mitä monimutkaisempi ohje on ja mitä paksumpaa nauhaa käytät, sitä pidemmän nauhan tarvitset. Huomaathan myös, että litteän nauhan tulee olla pidempi kuin nyörin.

Testaa ohjetta ensin vanhoilla nauhoilla – tai sellaisten puuttuessa esimerkiksi juuttinarulla ja hanki nauha mitan mukaan.

Jos ostat nauhaa kangaskaupasta tai askarteluliikkeestä, kieputa nauhan päät kirkkaalla teipillä tiukoiksi rulliksi noin 1 cm matkalta ja polta päät kiinni, jotta nauha ei purkaudu.

Lue myös Anna.fi:stä: Näin yhdistät pipot, huivit, laukut ja kengät muodikkaimmin – 4 tähtityyliä 

Kengännauhojen solmiminen 9 eri tavalla – katso video!

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kengännauhojen solmiminen 9 eri tavalla – katso video ja ylläty erilaisista tavoista solmia kengännauhat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X