Kynsinauhaöljy x 3

Kynsinauhaöljy x 3 – testasimme, pehmentävätkö öljyt kynsinauhat oikeasti

Testasimme kolme erilaista kynsinauhaöljyä. Lue testin tulokset!

Kuivat ja kovat kynsinauhat voivat olla esteettisesti ikäviä. Oikein huonoon kuntoon päätyessään ne ovat myös kipeät. Kynsinauhaöljy voi tuoda avun tilanteeseen. Testasimme kolme eri tuotetta. Lue, miten kynsinauhaöljyt toimivat ja tapahtuiko kynsinauhoissa muutosta öljyjen käyttämisen jälkeen.

Lue myös: Eivätkö kynnet kasva? Apu voi löytyä kynnenkovettajista – testasimme tuotteet, jotka lupaavat tehdä kynsistäsi kestävät ja kauniit

1. Helppo ja kätevä, Dr. Hauschka Neem kynsiöljykynä, 3 ml, noin 17 e

Dr. Hauschka Neem kynsiöljykynä

Kynän kärkeä painetaan kevyesti kynttä vasten, jolloin kynästä tulee öljyä. Öljyä tulee aika hintsusti. Kynässä on korkki, jolla voi halutessaan työntää kynsinauhoja taaksepäin. Tuotteessa on mukana kolme vaihtokärkeä. Mieto sitruksen tuoksu.

Lupaa vahvistaa kynsiä ja ravita kynsivallit, ja kynsinauhat näyttävätkin paremmilta käytön jälkeen. Plussaa siitä, että öljyn saa levitettyä juuri sinne, minne haluaa, eikä se leviä ympäriinsä. Tuotetta on kätevä käyttää missä ja milloin vain. Helppokäyttöisyyden ansiosta sitä tulee käytettyä usein.

2. Sitruksinen ja runsas, Joik Organic Moisturising Nail & Cuticle Oil kynsiöljy, 10 ml, 13,50 e

Joik Organic Moisturising Nail & Cuticle Oil kynsiöljy

Lupaa hoitaa, pehmentää ja silottaa kynsinauhoja ja vahvistaa kynsiä, auttaa suojaamaan infektioilta ja kynsisieneltä sekä tukee tervettä kynnenkasvua. Öljy tuoksuu sitrukselta. Joik Organic on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki.

Öljy on helppo pyöritellä kynsinauhojen päälle, minkä jälkeen se hierotaan kynnelle ja kynsinauhoihin. Öljyä tulee kerralla aika paljon, vähempikin riittäisi. Kynsinauhat näyttävät hyvinvoivilta tuotteen käytön jälkeen. Öljy imeytyy suhteellisen nopeasti, eikä se tahmaa.

3. Ei tahmaista tunnetta, Ekopharma Hilla kynsinauhaöljy, 30 ml, 15 e

Ekopharma Hilla kynsinauhaöljy

Öljyä tiputetaan pipetillä pieni määrä, ja se hierotaan kynsinauhoille ja kynsille. Tuote vaikuttaa riittoisalta, pieni määrä öljyä on enemmän kuin tarpeeksi yhdelle sormelle. Öljy on melkoisen juoksevaa. Saa varoa, ettei sitä tipu kynneltä muualle. Kotimaisen merkin öljy tuoksuu hillalta.

Tuote lupaa ravita ja pehmentää kuivia kynsinauhoja. Ne tuntuvatkin pehmenevän öljyn käytön ansiosta. Lisäksi tuote lupaa suojata haitallisilta ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Imeytymisessä menee hetki, mutta tahmaista tunne ei tule.

Lue myös Anna.fi: Pitkät kynnet voivat olla hygieniariski, vaikka kädet pesisikin huolellisesti – asiantuntija neuvoo, miten kannattaa toimia

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kynsinauhaöljy x 3 – testasimme, pehmentävätkö öljyt kynsinauhat oikeasti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X