meikinpoistoaineet, misellivedet ja silmämeikinpoistoaineet testissä

Testasimme meikinpoistoaineet – näillä tuotteilla silmämeikinpoistokaan ei ole tuskaa!

Käytitpä meikinpoistoon sitten silmämeikinpoistoaineita tai misellivesiä, katso tämän testin tulokset. Kolme tuotetta oli niin pidettyjä, että ne saivat täydet pisteet!

Testasimme yhteensä viisi meikinpoistoon tarkoitettua tuotetta. Mukana oli sekä silmämeikinpoistoaineita sekä misellivesiä. Lue, mitkä tuotteet saivat parhaimmat pisteet.

Himalaya Herbals Gentle Eye Makeup Remover oli parempi kuin aiemmin käytetyt puhdistustuotteet

TUOTE

Himalaya Herbals Gentle Eye Makeup Remover -silmämeikinpoistoaine 115 ml 4,40 e

TESTAAJA

Käytän vähintään vesiliukoista ripsiväriä joka päivä ja poistan sen silmämeikinpoistoaineella. Käytän vesiliukoisen meikin poistamiseen tarkoitettua ainetta, koska vedenkestävän silmämeikin putsaajat ovat usein ikävän rasvaisia ja myös herkkiä silmiä kirveleviä.

MITEN TOIMII?

Lupaa olevansa mieto ja kaikille sopiva, silti tehokas. Ja totta, tippaakaan tämä ei ärsytä helposti ärtyvää silmänympärysihoani. Koostumus on raikas ja mukavan rasvaton, joten luomille ei jää kiiltävää kelmua. Puhdistuksen jälkeen iholle jää miellyttävä olo. Ja mikä tärkeintä: meikki lähtee tehokkaasti – ainakin tavallisen sitkeästi pysyvä, mutta vesiliukoinen ripsiväri. Lähes tuoksuton.

Tämä menee jatkoon, sillä on parempi kuin aiemmin käyttämäni puhdistustuote.

PISTEET

5/5

Vichy Purete Thermale Waterproof Eye Make-up Remover tuntuu raikkaalta

Vichy Purete Thermale Waterproof Eye Make-up Remover

TUOTE

Vichy Purete Thermale Waterproof Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine 150 ml 16,50 e

TESTAAJA

Käytän silmämeikkiä joka päivä ja juhlissa myös vedenkestävää ripsiväriä. Tavallisen ripisivärin ja muun meikin puhdistan yleensä kasvojenpuhdistusöljyllä.

MITEN TOIMII?

Muovipullo on mukavan iso, 150 ml. Sitä pitää ravistaa, jotta ainesosakerrokset sekoittuvat. Lähes tuoksuttomalla poistoaineella kostettu vanulappu tuntuu raikkaalta iholla, poistaa hetkessä kaiken meikin eikä jätä öljyistä kalvoa silmään. Silmänympärys ei punoita meikinpoiston jälkeen. Suuri pullo on riittoisa. Suosittelen!

PISTEET

5/5

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water in Oil -puhdistusvesi puhdistaa meikin täydellisesti kasvoilta

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil -puhdistusvesi

TUOTE

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water in Oil -puhdistusvesi 400 ml 7,90 e, 100 ml  3,90 e

TESTAAJA

Kuiva, mutta muuten ongelmaton iho. En käytä kovinkaan runsaasti meikkejä: arkisin ainoastaan sävyttävää kasvovoidetta, rajauskynää, ripsiväriä ja huulipunaa.

MITEN TOIMII?

Tämä myös monen kauneusbloggaajan ylistämä misellivesi on huippu! Se puhdistaa meikin ja lian täydellisesti kasvoilta, myös vedenkestävän ripsivärin ja rajauskynän. Lisäplussaa nopeudesta: puhdistusvettä ei tarvitse huuhdella pois iholta. Itselleni ei tullut minkäänlaista ärsytystä tai muita reaktioita, mutta herkkäihoisempaa saattaa toki mietityttää, mitä kemikaaleja iholle jää. Testattavana ollut matkakoko, 100 ml, kesti käytössäni viikon. Tämä jää käyttöön!

PISTEET

5/5

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen Micellair-puhdistusvesi jättää kasvoille kostutetun tunteen

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen Micellair-puhdistusvesi

TUOTE

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle kaksiosainen Micellair-puhdistusvesi 250 ml 9.90e

TESTAAJA

Käytän päivittäin meikkivoidetta ja melkein päivittäin vesiliukoista ripsiväriä. Käytän usein meikinpoistoliinoja meikin puhdistamiseen kasvoilta ja haluan, että tuote putsaa nopeasti ja tehokkaasti kuitenkaan ärsyttämättä ihoa tai silmiä.

MITEN TOIMII?

Lumenen micellair-puhdistusvettä pitää ravistaa, jotta kerrokset sekoittuvat. Tuotetta on helppo annostella vanulapulle. Tuote on tuoksuton, mistä plussaa. Iso plussa tulee myös siitä, ettei puhdistusvesi ärsytä omia silmiäni ollenkaan, kun poistan ripsaria. Meikkivoidekin putsautuu hyvin. Puhdistusvesi jättää kasvoille kostutetun ja aavistuksen tahmean tunteen. Kosteusvoidetta ei välttämättä edes tarvitsisi tuotteen käytön jälkeen.

PISTEET

4 ½

NIVEA MicellAIR Eye Make-Up Remover riittää kauan

 

NIVEA MicellAIR Eye Make-Up Remover

TUOTE

NIVEA MicellAIR Eye Make-Up Remover 125 ml noin 4,50 e

TESTAAJA

Käytän kevyttä silmämeikkiä lähes päivittäin. Yleensä ripsiväri on vesiliukoista, joten se lähtee melko helposti.

MITEN TOIMII?

Läpinäkyvää, kirkasta ja tuoksutonta puhdistusgeeliä laitetaan pumpuliin tai vanuun ja sen annetaan vaikuttaa hetki puhdistettavan kohdan päällä. Sen jälkeen meikki pyyhitään pois. Maltillisella käytöllä geeli riittää varmasti melko kauan. Itse onnistuin puristamaan pullosta usein vähän liian paljon geeliä kerralla, vaikka vähempikin olisi riittänyt. Meikki lähti helposti pyyhkimällä pois, vaikka vanua ei olisikaan pitänyt silmän päällä ensin vaikuttamassa. Silmiä ei tarvinnut painaa tai hinkata. En tosin kokeillut vedenpitävällä ripsivärillä. Käyttöohjeen mukaan silmiä ei tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen, mutta itse huuhtelin, sillä geelin jättäminen kasvoille tuntui hassulta.

PISTEET

3/5

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Testasimme meikinpoistoaineet – näillä tuotteilla silmämeikinpoistokaan ei ole tuskaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X