Ostosvinkki! Tukholman kauneustaivas löytyy Mika Liiaksen Make Up Storesta

Mika Liiaksen unelma oli tehdä hyviä tuotteita meikkausta ja maskeerausta opiskeleville oppilailleen. Nyt yli 20 vuotta Make Up Storen perustamisen jälkeen tuotteita myydään jo 27 maassa.

Kauneustuotteita arvostavan kannattaa piipahtaa Mika Liiaksen perustamaan Make Up Storeen, joiden liikkeitä on Tukholmassa jo viisi, muun muassa Kungsgatanilla, Drottninggatanilla ja Norrlandsgatanilla.

Ruotsissa syntynyt mutta Kalajoelta kotoisin olevien vanhempien poika on perustanut pieteetillä juuri oman näköisensä kauneus-sarjan, jonka suosion salaisuutena on laatu.

Tuotteita myydään jo 27:ssä maassa.

”Haluan kaikkien myyjieni tietävän, että emme myy tuotteita myymisen vuoksi vaan haluamme tarjota parasta laatua ja juuri oikeita tuotteita,” Mika Liias sanoo.

Make Up Storen omalla meikkaajalla Lisa Åsilla on huulet, jotka sopivat esittelemään trendipunia. Huulipunan päälle on laitettu kimaltavaa pinkkiä Glitteriä, se tuo huuliin julavan säväyksen.

Vegaaniset kauneustuotteet

Make Up Storen tuotteet ovat 100 prosenttisesti vegaanisia, myös harjat.

”Kävimme tiukkoja neuvotteluja italialaisen tehtaan omistajan kanssa, joka tuottaa harjani. Minulle ei riittänyt, että omat harjani saatiin vegaanisina, vaan sain samalla vanhan kansan omistajan vaihtamaan koko tehtaan tuotannon vegaaniseksi. Uskon, että muuallakin voi saada hyviä asioita eteenpäin, kun vain on sinnikäs.”

Make up Storen tuotteet ovat ylellisen näköisiä. 100% vegaaneista meikeistä Misty Rose on suosikkihuulipuna. Punaa voi käyttää myös poskissa ja luomissa.

Make Up Storen toimisto Södermalmilla on kuin kaunis meikkipakkaus jättikoossa. Mustat kiiltävät seinät kimaltavat jättimäisten kattokruunujen vierellä.

Seinän viereisessä hyllyssä on siistissä rivissä matkamuistoja ja palkintoja, joita Make Up Store on saanut vuosien saatossa. Toimiston sisustuskin on luovan Mikan omaa käsialaa.

Mikan kaikkien aikojen suurin inspiraatio on ollut aikojen alusta lähtien Madonna.

”Saan voimakkaista naisista inspiraatiotani tuotelinjoihini. Netti ja ympärillä tapahtuvat asiat vaikuttavat myös trendilinjoihini. Make Up Storelta tulee uusi luukki joka kuukausi”, visionääri kertoo.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ostosvinkki! Tukholman kauneustaivas löytyy Mika Liiaksen Make Up Storesta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X