Uudet itseruskettajat – nyt tulevat rusketusvedet!

Itseruskettavat tuotteet ovat kehittyneet pitkin harppauksin viime aikoina. Tutustu turvallisiin uusiin itseruskettajiin. Nyt käytetään rusketusvesiä!

Aurinko paistaa vihdoinkin. Innokkaimmat istuvat jo ulkona kasvot aurinkoon käännettyinä ja toivottavasti aurinkosuojatuotteella voideltuina.

Lue lisää: Testasimme itseruskettajat – katso testin voittaja!

Itseruskettava kasvovesi on helppokäyttöinen

Tiesitkö, että vain 10 minuutin oleskelu auringossa ilman aurinkosuojaa ehtii käynnistämään tärkeän D-vitamiinintuotannon? Puolessa tunnissa ilman suojaa iho ehtii jo palaa, joten sitä emme suosittele. Suojataan siis iho riittävällä määrällä aurinkovoidetta!

Atopik Itseruskettava kasvovesi

Elämäämme helpottaaksemme kannattaa ennen kaikkea tutustua uuden sukupolven itseruskettaviin tuotteisiin. Kaikkihan me muistamme menneiden vuosikymmenien oranssiraidalliset ja tunkkaisen tuoksuiset itseruskettajat. Onneksi uusi aika on koittanut, ja nyt väriä pintaan saa paljon miellyttävämmissä merkeissä. Esimerkiksi keväänkalpeat sääret on kiva ”naamioida” ruskettuneiksi, kun aurinkoinen sää yllättää.

Ilahduttava uutuus on kotimaisen Atopik-sarjan vegaaninen itseruskettava kasvovesi herkälle iholle. Koko Atopik-sarjalla on Fi-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Tämän helpommaksi ei itseruskettajan käyttö taida tulla: Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi puhtaat kasvot sillä. Pese kädet. 3–5 tunnin kuluttua kasvoille muodostuu varsin luonnollinen sävy, jota voit tarvittaessa syventää toistamalla käsittelyn seuraavana päivänä. Kasvoveden koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaa ja rauhoittavaa kaurauutetta, joten ihoyllätyksiä ei tarvitse pelätä.

Atopik-sarjasssa on myös asteittain ”ruskettava” vartalovoide, joka on juuri säärien kevätnaamioimiseen omiaan: väri syvenee pikkuhiljaa.

 

Tahraamaton rusketusvesi

VitaLiberata Invisi Water

Irlantilaisen Vita Liberata -sarjan uusi itseruskettaja, vegaaninen Invisi Foaming Tan Water sopii sekin herkälle iholle. Pääraaka-aine dihydroksiasetoni eli DHA on Ecocert-sertifioitu, ja 90 prosenttia tuotteen raaka-aineista on luomua. Rusketusvesi kuivuu nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, kumpikaan tuote ei todellakaan tuoksu juuri miltään.

Tarjolla on siis riskitöntä rusketusta, jolla voi vähentää auringossa palamisen riskiä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että itseruskettaja ei sisällä aurinkosuojaa. Siitä on huolehdittava aina, kun lähtee ulos.

Muista kuoria iho ennen itseruskettavan käyttöä

Ja usein toistetut esivalmistelut ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä pätevät edelleen. Kuori siis sekä kasvojen että vartalon iho etukäteen. Voit sen jälkeen kosteuttaa kosteusvoiteella koko kropan tai vain kuivimmat kohdat – kyynärpäät, polvet ja muut hilseilevän kuivat kohdat – riippuen siitä, kuinka voimakkaan värin haluat pintaasi. Ja ruskeaa ihoa kannattaa voidella päivien mittaan, sillä se jatkaa värin pysymistä iholla.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Uudet itseruskettajat – nyt tulevat rusketusvedet!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X