Nuuhkaisimme kevään 8 kutsuvinta uutuustuoksua puolestasi – valitse itsellesi sopivin!

Kokeilimme uusia hurmaavia tuoksuja. Niissä hallitsevat klassinen ruusu, vanilja ja jasmiini. Yllättäjässä on myös tummia sävyjä.

Ikuinen ruusu lumoaa tälläkin vuosikymmenellä. Uusissa tuoksuissa se on saanut kuitenkin lisää voimaa ja syvyyttä. Nuuhkaisimme herkullisia uutuustuoksuja puolestasi. Nyt voit valita sinulle sopivan!

Lue myös: Millainen tuoksu sopii juhlaan? Parfymööri kertoo

1. Juhlien keskipisteeksi

Carnal Flower Dominique Ropion Editions de Parfums Frederic Malle, 100 ml 280 e

Carnal Flower

Lupaus: ”Viattomuus ja kukkien raikkaus väistyvät himokkaan tuberoosan tieltä. Tummuus ja mausteisuus laantuvat myskin pehmeydeksi, tuberoosan aura kestää.”

Arvio: Ihastuttava tuoksu! Tavoitan sitruksen raikkauden, iholla tuoksu syvenee ja lämpenee. Valkokukkainen tuberoosa hurmaa, ja tuoksu pysyy pitkään. Tämä sopisi juhlien keskipisteeksi.

Pisteet: 10/10

Lue myös: Terveyttä tuoksuista? Lempituoksusta apua stressiin

2. Kesäpäivien suihkautuksiin

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom, 50 ml 36 e

Green Tea Pear Blossom

Lupaus: ”Inspiraationa ovat kukkeiden Anjou-päärynäpuiden herkät valkoiset nuput: Kuin rönsyilevä tuoksuva kukkakimppu, johon painat kasvosi kevyesti.”

Arvio: Vaaleanvihreä pullo viestii runsasta raikkautta, mutta ensituoksu onkin vaimea. Päärynän erotan, mutta eau de toilette -vahvuisena tuoksu ei kestä pitkään iholla. Sopii mietona kesäpäivien keveisiin suihkautuksiin.

Pisteet: 7/10

3. Kesämorsiamen suureen päivään

Estee Lauder Beautiful Belle Love, 100 ml 113 e

Beautiful Belle Love

Lupaus: ”Tuoksun inspiraatio on rakkaustarinoissa. Rakkaus on ainutlaatuista, ja tämä tuoksu vangitsee rakkauden ja onnenhetket.”

Arvio: Makea ja hedelmäinen tuoksu on väriltään pehmeän persikkainen. Meripihkaa en erota, vaniljan ja appelsiininkukan kylläkin. Appelsiininkukka kaipaisi kirpeää seurakseen pehmeän vaniljan sijaan. Sopii kesämorsiamelle suureen päivään.

Pisteet: 8/10

4. Kun syntyy muistoja

Jo Malone London Lavenderland Silver Birch&Lavender, 30 ml 65 e.

Silver Birch & Lavender

Lupaus: ”Tuoksussa on aamuauringossa kylpevän puutarhan viileää raikkautta.”

Arvio: Silver Birch tarkoittaa rauduskoivua, ja sen upean hopeisen raikkauden todella erotan. Näissä Lavenderland-tuoksuissa on aina laventelia, tässä ei onneksi kuitenkaan tunkkaisena, vaan tukemassa koivun raikkautta. Muistoja luova tuoksu.

Pisteet: 9/10

5. Hurmaajan valinta

Guerlain Aqua Allegoria 125 ml 92,80 e

 

Aqua Allegoria Granada Salvia

Kuva: les ateliers

Arvio: Hennon pinkki väri vie suoraan raikkaan granaattiomenan tuoksuun, joka perinteisen parfyymitalon uutuudessa on aidon mehukas eikä yhtään ylimakea. Häivähdys tyylikästä salvian tuoksua seuraa! Aromaattinen vihreä tuoksu käy unisex-tuoksuksi hurmaajan työkalupakkiin.

Pisteet: 10/10

6. Itsevarman naisen itseilmaisuun

Valentino Donna Born in Roma, 50 ml 92 e

Lupaus: ”Jasmiinin ja vaniljan naisellisuus yhdistyvät raikkaaseen metsäisyyteen. Kunnianosoitus modernille Roomalle.”

Arvio: Kaunis pullo on kuin kristallin ja käsikranaatin sopuisa liitto. Ensin jasmiinin hurmaa, jota vanilja pehmentää. Sitten erottuu punapippuria ja puumaisuutta. Hyvä idea, muuten tuoksu jäisi liian lempeäksi. Itsevarman naisen itseilmaisuun.

Pisteet: 9/10

7. Onnelliselle persikkaa

La Nuit Trésor Nude EdT, 50 ml 77 e

Lupaus: ”Hehkuvan ruusuinen sydän, jota täydentää persikkainen bergamotti. Herkullinen vanilja ja täyteläinen kookos koukuttavat.”

Arvio: Ballerinan pukua muistuttava pullo viestii jotain nuorta ja kevyttä. Tuoksu avautuukin raikkaasti bergamotilla. Persikka täydentää, ja vähitellen esiin tulevat tuttu vanilja ja kookos. Onnistunut kukkaistuoksu onnelliselle naiselle.

Pisteet: 9/10

8. Aikuisen naisen ase

Dior Joy Eau de Parfum Intense EdP, 50 ml 121 e 

Joy

Lupaus: ”Kuin kukkien ilotulitus, jossa häikäisevän kirkas sitruuna sekoittuu onnenruusun ja jasmiinin väriloistoon.”

Arvio: Kukkien ilotulitusta en tavoita, enkä kyllä sitruunaakaan, intensiivisyyttä kylläkin. Ruusun erotan hyvin sekä maanläheisen myskin ja tonkapavun. Kokonaisuus on tumman sensuelli ja kestävä. Ei pikkutytöille vaan Alfa-naisen aseeksi.

Pisteet: 8/10

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nuuhkaisimme kevään 8 kutsuvinta uutuustuoksua puolestasi – valitse itsellesi sopivin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X