juhlakampaus

Solmi näyttävä juhlakampaus – sopii melkein kaikille pituuksille

Näppärällä solmutekniikalla taiot hiuksiisi näyttävän juhlakampauksen. Katso helppo ohje videolta.

Tämä juhlakampaus kääntää päät! Ja se sopii melkein kaikille. Kunhan saat hiuksesi kiinni, pystyt toteuttamaan kampauksen.

”Nykyään kampaukset saavat olla rentoja ja ei-tehdyn näköisiä. Illan päätteeksi kampaus on joka tapauksessa sen näköinen”, kouluttaja Heidi Alastalo IdHAIRista naurahtaa.

”Mitä tahansa tehdään, niin tärkein vaihe on hiusten pohjustus.”

Alastalo neuvoo pesemään hiukset päivää ennen kampauksen tekoa, sillä juuri pesty hius on liukas. Kuivashampoot, rakennesuihkeet ja puuterit tuovat hiuksiin lisää karkeutta ja ovat hyviä pohjustustuotteita.

Solmutekniikka käy useisiin pituuksiin

Näppärällä solmutekniikalla tehty kampaus on helppo toteuttaa itse. Ota kummaltakin sivulta osio, jotka solmit keskenään. Liukkaisiin hiuksiin voi tehdä tuplasolmun ja kiinnittää pinnillä. Käy samalla tavalla kaikki hiukset läpi.

Kampaus toimii lyhyissäkin hiuksissa, sillä latvat eivät jää törröttämään, koska solmimisen jälkeen ne kiinnitetään pinneillä tai hengettömillä. Puolipitkien ja pitkien hiusten latvat asetellaan rusettimaiseen muotoon ennen kiinnitystä.

Aloita kampaus sitomalla puoliponnari, josta löysennät osioita. Tämä tuo ilmavuutta ja kohottaa yleisilmettä.

”Kampauksen tekeminen on silmäpeli, mikä itsestä näyttää hyvältä. Kiinnitä kampaus lakalla, kun se on valmis”, Alastalo neuvoo.

”Kun kampaus tuntuu tukevalta ja pysyy paikoillaan, se on hyvin kiinni.”

Katso videolta, kuinka kampaus syntyy:

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Solmi näyttävä juhlakampaus – sopii melkein kaikille pituuksille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X