Paras bb-voide sai testissä täydet pisteet.

Testasimme kasvoja sävyttävät voiteet – saiko parhaat pisteet BB-, CC-, EE-voide vai jokin muu?

Kun meikkivoide tuntuu liian tuhdilta, kannattaa kääntyä kasvoja sävyttävien voiteiden puoleen. Katso, mitkä tuotteet menestyivät Kotilieden toimituksen testissä!

Testasimme seitsemän kasvoja sävyttävää voidetta. Mukana oli sekä sävytettyjä hoitovoiteita että BB-, CC- ja EE-voiteita.

Katso testimenestyjät!

Lancôme Skin Feels Good -voide peittää juuri sopivasti

Lancôme skin feels good hydrating skin tint healthy glow

TUOTE

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow SPF 23, 36 e / 32 ml

TESTAAJA

Haluan saada kasvojeni epäpuhtaudet ja punoitukset piiloon, mutta samalla haaveilen mahdollisimman kuulaasta ja luonnollisesta lopputuloksesta.

MITEN TOIMII?

Tästä tuli uusi suosikki! Lancômen voide levittyy iholle todella hyvin ja näyttää kasvoilla ihanan luonnolliselta, ei paksua pakkelikerrosta! Voide kuitenkin myös peittää ihon virheet, tummat silmänaluset ja punoittavat nenänpielet enkä tarvitse erillistä peitevoidetta. Puuteria oli pakko taputella kasvoille, sillä rasvoittuva ihoni alkaa kiiltää loppupäivästä. Voiteessa on mieto tuoksu, joka haihtuu nopeasti. Plussaa suojakertoimesta.

PISTEET

5/5

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant -voide kosteuttaa

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant tente light

TUOTE

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant ihon sävyä korjaava hoitovoide kasvoille, 18 e / 40 ml

TESTAAJA

Ihoni on hyvä keski-ikäisen naisen iho. Ei epäpuhtauksia, ei vielä juuri ryppyjäkään.

MITEN TOIMII?

Tuote on loistava. Se kosteuttaa, joten seerumin lisäksi ei tarvitse erillistä päivävoidetta. Tuoksuttomuus on kosmetiikassa aina plussaa. Tuote levittyy hetkessä ja tasaisesti, iho säilyy kuulaana. Tämän lisäksi ei välttämättä tarvitse mitään muuta siistiin päivämeikkiin!

PISTEET

5/5

Sothys Tinted face care Watermelon-lime on kausituote

Sothys Tinted Face Care watermelon-lime

TUOTE

Sothys Tinted face care Watermelon-lime SPF 15, 46 e / 30 ml

TESTAAJA

Kuivahko iho, jossa ei suurempia ongelmia, mutta epätasaista punaisuutta. Käytän BB-voidetta lähes päivittäin. Se saa mielellään olla läpikuultava, ei tarvitse peittää täysin.

MITEN TOIMII?

Tuubista otettuna Sothysin voide näyttää todella tummalta. Voide levittyy helposti ja ohuelti iholle, eikä näytäkään iholla niin tummalta. Kausituotteen yksi saatavilla oleva sävy saattaa silti olla liian tumma monelle ainakin talvella. Itselleni voide sopisi parhaiten kesällä, kun kasvoilla on jo vähän päivetystä. Tuote jättää kasvoille terveellisen hehkun ja kuultavan lopputuloksen eikä se vaatinut päälleen aurinkopuuteria, mitä yleensä laitan BB-voiteen päälle. Voiteessa on melonin tuoksu, joka ei ole kovin vahva, mutta pysyy kasvoilla pitkään. Plussaa aurinkosuojasta.

PISTEET

4/5

Mossa Skin Perfector BB Nude Tinting Moisturiser -voide on luonnonkosmetiikkaa

Mossa Skin Perfector BB Nude Tinting Moisturiser

TUOTE

Mossa Skin Perfector BB Nude Tinting Moisturiser, 16,90 e / 50 ml

TESTAAJA

Pintakuiva ja ikääntyvä iho. Käytän ohutta ja riittävän peittävää meikkivoidetta. Kaipaan meikkivoiteelta laatua, lievän couperosan peittävyyttä ja ennen kaikkea erittäin vaaleaan ihooni sopivaa luonnollista sävyä.

MITEN TOIMII?

Mossan BB-voiteessa on hieman liian vahva tuoksu. Voide levittyi ihoon hyvin, alun tahmaisuus tasaantui aika nopeasti. Käytin voiteen alla kosteusvoidetta ja päällä puuteria. BB-voide ei pysynyt kasvoilla oikein hyvin koko päivää. Voide ei mielestäni ollut riittävän peittävä. En ostaisi, mutta voisin suositella kesäkäyttöön nuoremmalle henkilölle.

PISTEET

3/5

Lumene Nordic Chic CC-voide peittää tehokkaasti

Lumene Nordic Chic CC-voide

TUOTE

Lumene Nordic Chic CC-voide, 16,90 e / 30 ml

TESTAAJA

Ihoni on herkkä sekaiho, joka kuivuu helposti etenkin talvisin. Käytän päivittäin BB-voidetta, joka on riittävän kostea. Meikkivoidetta käytän iltatilaisuuksissa. Meikkivoiteelta vaadin keveyttä, kosteutta ja luonnollisuutta.

MITEN TOIMII?

Lumenen CC-voide on miellyttävän tuntuista ja helppo levittää ihoon, mutta kuivattaa ihoani selkeästi. Näyttää kasvoilla kuitenkin kauniilta ja keveältä, peittää BB-voidetta tehokkaammin punoituksen ja muut värivirheet. Tuote ei vaadi puuteria päälleen, mutta kosteusvoiteen levittäminen alle voisi auttaa kuivumiseen. Suosittelen normaalille ja rasvaiselle iholle.

PISTEET

3/5

Joe Blasco 5-in-1 BB-voide

Joe Blasco 5-in-1 BB-voide

TUOTE

Joe Blasco 5-in-1 BB-voide, 39 e / 30 ml

TESTAAJA

Käytän BB-voidetta päivittäin. En halua pakkeloitua lopputulosta, mutta tarvitsen voiteelta peittävyyttä, sillä ihoni on väriltään punoittava.

MITEN TOIMII?

Joe Blascon BB-voide leviää kasvoille helposti ja se sulautuu ihon sävyyn hyvin. Voiteessa ei ole tarpeeksi pigmenttiä makuuni etenkään työpäiviin vaan joudun turvautumaan peitevoiteeseen ja puuteriin. Tämä BB-voide voisi toimia parhaiten viikonloppuisin tai kesäpäivinä, kun kaipaan iholle vain kevyttä sävyttäjää.

PISTEET

3/5

Bernaird Cassiere veriappelsiini EE-voide tekee ihosta napakan

Bernard Cassiere EE-voide

TUOTE

BC:n veriappelsiini EE-voide SPF 15, noin 58 e / 30 ml

TESTAAJA

Aikuisen naisen sekaiho, käytän aina työpäivinä jotain ihon sävyä tasoittavaa: joko ohutta meikkivoidetta tai BB/CC-voidetta. Kaipaan suojaa (mielellään aurinkosuojaa) sekä ihon sävyn tasoittamista, huolitellun ja raikkaan näköiseksi tekemistä.

MITEN TOIMII?

Voide tulee tuubista valkoisena, se muuttuu iholla värilliseksi. Lopputulos on sama kuin sävytetyn päivävoiteen, vähän värillinen, vaan ei lainkaan meikkivoidemainen. Sopii esimerkiksi viikonlopun ulkoiluun, mutta omaan makuuni tämän peittävyys ja tasoittavuus eivät työpäivään riittäneet. Yhden sävyn pitäisi käydä kai kaikille, mutta omalla ihollani lopputulos oli hieman tunkkainen. Käytin päällä puuteria, koska muuten iho jäi kiiltämään. Veriappelsiiniuute lupaa taistella ihon kohtaamia saasteita vastaan ja parantaa ihon kuntoa. Ja totta, iho tuntuu tämän kanssa hitusen virkeämmältä ja napakammalta.

PISTEET

3/5

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Testasimme kasvoja sävyttävät voiteet – saiko parhaat pisteet BB-, CC-, EE-voide vai jokin muu?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X