Testasimme seerumit

Testasimme luonnonkosmetiikka-seerumit – Katso, mitkä testimenestyjät!

Luonnonkosmetiikka seerumit tuovat kasvoille kaivattua kosteutta. Kotilieden testissä peräti kaksi tuotetta sai täydet viisi pistettä.

Pistimme luonnonkosmetiikka seerumit testiin ja kokeilimme, miten viisi tuotetta toimivat. Lue, millaisia arvioita seerumit saivat.

Pomegranate Firming -luonnonkosmetiikka seerumi toi toivottua kosteutta

Pomegranate Firming -luonnonkosmetiikka seerumi

TUOTE

Weleda Pomegranate Firming Face Serum -seerumi, 41,30 e / 30 ml

TESTAAJA

Helposti kuivuva, kireältä tuntuva ja usein paikoin punottava iho. Olen aiemmin käyttänyt vain silmänympäryksen turvotusta vähentävää seerumia.

MITÄ TUOTE LUPAA?

Kevyt geeli vaikuttaa nopeasti ja parantaa ihon kosteustasapainoa, ja hyvin vitamiinipitoinen granaattiomenamehu kiinteyttää ihoaja vähentää ryppyjä.

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN?

Pomegranate Firming seerumi on tarkoitettu käytettäväksi 40. ikävuodesta alkaen. Levitetään kasvoille, kaulaan ja niskaan aamuin illoin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ja ennen yö- tai päivävoiteen laittamista.

MITEN TOIMII?

Läpinäkyvä geelimäinen seerumi levittyy helposti ja imeytyy ihoon todella nopeasti. Granaattiomenan tuoksu on sopivan mieto, eikä jää kasvoille tuoksumaan. Ihoni on usein erittäin kuiva, etenkin pakkaskeleillä, ja seerumi toi toivottua kosteutta talvisään kuivattamaan ihoon. En huomannut ihon kiristävän ja punoittavan tavalliseen tapaan käytön aikana.

PISTEET

5/5

Madara Pihlaja Drops Glow Booster kirkasti kasvot

Madara Pihlaja Drops Glow Booster -vitamiinitipat

TUOTE

Madara Pihlaja Drops Glow Booster -vitamiinitipat, 28,90 e / 20 ml

TESTAAJA

Kasvojeni ihoni on rasvoittuva, mutta samaan aikaan se on etenkin talvella pintakuiva. Käytän seerumeita säännöllisesti.

MITÄ TUOTE LUPAA?

Seerumi parantaa ihon kosteustasapainoa sekä tekee ihosta hehkuvan kauniin, kimmoisan ja sileän. E-vitamiinit sekä provitamiini A elvyttävät ihon toimintoja ja suojaavat sitä saasteiden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Ihoa rauhoittava GLA gammalinoleenihappo purasruohosta ja helokista lievittävät ärsytyksiä.

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN?

Madara Pihlaja Drops Glow Booster -vitamiinitippoja voi käyttää seerumin tavoin ennen päivä- tai yövoiteen levitystä, ne voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tuomaan iholle hehkua, tai niitä voi taputella kevyesti meikin päälle korostettaviin kohtiin tai tipauttaa käsi- tai jalkavoiteen joukkoon lisäkosteutta ja ravinteita tuomaan.

MITEN TOIMII?

Seerumia on helppo annostella pipetillä käteen tarvittava määrä. Plussaa lasipullosta. Seerumissa on pirteä, hieman makea tuoksu, joka miellyttää omaa nenääni. Tuoksu haihtuu nopeasti seerumin levittämisen jälkeen. Seerumi kosteuttaa ihon hyvin, kosteusvoidetta ei oikeastaan edes tarvitsisi. Saatan kuvitella omiani, mutta ihan kuin seerumi toisi kasvoilleni kirkkautta ja karkottaisi harmauden. Seerumi toimii myös meikkivoiteen sekaan levitettynä, meikkivoide ei kuivata ihon pintaa kuten tavallisesti vaan siitä tulee kuulaampi ja hehkeämpi.

PISTEET

5/5

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo -luonnonkosmetiikka seerumi jäi käyttöön

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo -luonnonkosmetiikka seerumi

TUOTE

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo -seerumi, 34,90 e / 30 ml

TESTAAJA

Ihoni on herkkä sekaiho, joka varsinkin talvisin kuivuu mahdottomasti. Olen aiemmin käyttänyt seerumeita, mutta epäsäännöllisesti.

MITÄ TUOTE LUPAA?

Hyaluronihappo -seerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Seerumi kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja tasoittaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN?

Levitetään kasvoille ja kaulalle ihonpuhdistuksen jälkeen.

MITEN TOIMII?

Seerumi on hieman geelimäisen oloista, kevyttä ja helppo levittää. Imeytyy ja kuivuu todella nopeasti. Iho tuntuu heti kosteutetulta eikä pidemmän käytön jälkeen kuivu läheskään yhtä paljon. Tuntuu että iho olisi myös tasaisempi ja muutenkin elinvoimaisempi. Tuote on ehdottomasti uusi suosikki ja jää käyttöön tulevaisuudessakin.

PISTEET

4/5

Esse Probioottiseerumi sisältää eläviä probiootteja

Esse Probioottiseerumi

TUOTE

Esse Probioottiseerumi, 115 e / 30ml

TESTAAJA

Ihoni on pintakuiva. Talvella iho kuivuu erityisen herkästi ja kaipaa tuhdimman kosteusvoiteen. En ole koskaan käyttänyt seerumeja säännöllisesti.

MITÄ TUOTE LUPAA?

Esse Probioottiseerumi sisältää yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti. Vedettömässä, öljypohjaisessa seerumissa elävät probioottimikrobit on kapseloitu ja ne aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa ja pystyvät kolonisoitumaan ihossa. Tuotteeseen on valikoitu kolmea eri lajia Lactobacillus-mikrobeja, jotka tutkitusti tasapainottavat ihon toimintoja ja vahvistavat sen suojamekanismeja. Seerumi sopii parhaiten uudistusta ja vahvistusta kaipaavalle, aikuiselle 40+ iholle.

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN?

Levitä seerumi puhtaalle iholle 1-2 kertaa päivässä ihon kunnosta riippuen. Seerumia voidaan käyttää myös Esse Ageless-seerumin tai Esse Intensity-seerumin päällä tai yksistään kosteusvoiteen alla.

MITEN TOIMII?

Seerumi tuntui ilolle levitettäessä öljyiselle ja imeytyi hitaasti. Aluksi se hieman epäilytti. Päivisin käyttämäni meikkivoide kuitenkin levittyi nyt huomattavasti normaalia paremmin ja lopputulos oli tasaisempi ja kauniimpi. Testin aikana käytin lisäksi vain kevyttä kosteusvoidetta ja se riitti hyvin kovillakin pakkasilla. Tuote taisi pelastaa ihoni kuivumasta pakkasilla, mutta kesällä se voi olla liian öljyinen minun iholleni. Tuoksu tuntui aluksi voimakkaalle, mutta siihen tottui nopeasti. Pumppupullo annosteli tuotetta sopivan määrän kerralla.

PISTEET

4/5

Logonan Active Smoothing Moisturizing -luonnonkosmetiikka seerumi teki ihosta sileän

Logonan Active Smoothing Moisturizing -luonnonkosmetiikka seerumi

TUOTE

Logona Active Smoothing Moisturizing Serum -seerumi, 29,20 e / 30 ml

TESTAAJA

Minulla on todella pintakuiva ja korppuinen iho. Myös vähän punoitusta ja ruusufinniä nenässä, sen ympärillä, otsassa ja leuassa. Käytän satunnaisesti luonnonmukaisia tuotteita, mutten ole vielä löytänyt hyvää seerumia.

MITÄ TUOTE LUPAA?

Miedon tuoksuinen Logonan Active Smoothing Moisturizing Serum sisältää tasapainottavaa damaskonruusuvettä, joka syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Seerumi tekee ihosta pehmeän ja sileän jo ensimmäisellä käyttökerralla. Damaskonruusu kiinteyttää ihoa ja tehostaa sen kollageenisynteesiä. Ihosta tulee kimmoisa ja hehkuva. Ruusu toimii myös aromaterapisesti rauhoittaen meiltä ja lohduttaen. Aloe vera puolestaan vahvistaa ihon omaa suojamekanismia ja rauhoittaa ihoa korjaten sen pieniä vaurioita. Sopii kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN?

Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen päivä- ja yövoidetta.

MITEN TOIMII?

Seerumi viilensi välittömästi kuumottavaa tunnetta pesun jälkeen. Tuote ei kuitenkaan imeytynyt kunnolla ja jäi ”killumaan” iholle, etenkin otsalle. Päivän aikana se tuntui rullaituvan pois, kun koski ihoa. Laitoin seerumia sitten kaulalle ja dekolteelle, ja se tuntui hyvältä. Iho oli huomattavan sileän tuntuinen, mutta ainakaan 2 viikon käytön jälkeen ei näkyviä muutoksia iholla.

PISTEET

3/5

Keskustelu

Kommentoi juttua: Testasimme luonnonkosmetiikka-seerumit – Katso, mitkä testimenestyjät!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X