Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus testissä – katso ennen ja jälkeen -kuvat ja lue kokemukset!

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus ja -värjäys kasvattaa suosiotaan. Katso, miltä näyttävät ennen ja jälkeen -kuvat ja lue kokemukset!

Vuonna 2008 Ranskassa lanseerattu Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus kasvattaa suosiotaan Suomessa.

”Kuluneen vuoden aikana Yumi-kestotaivutusten suosio on kasvanut Blue Lagoonin liikkeissä 250 prosenttia. Kestotaivutus on noussut vahvaksi vaihtoehdoksi ripsienpidennyksille”, Milla Snåre Blue Lagoonista kertoo.

Kestotaivutus sopii kaikenlaisille ripsille ja myös herkemmille silmille. Kaikki kestotaivutuksessa käytettävät tuotteet tehdään Ranskassa.

”Asiakkaat kaipaavat luonnollisempaa tyyliä, mikä on nouseva trendi. Suomalaisilla omat ripset ovat monesti vaaleat ja suorat, jolloin ripsien koko potentiaali ei tule esiin. Yumi on vaivaton tapa pitää ripset kauniina ja se on suosittu erityisesti pitkän keston ansiosta. Lopputulos säilyy 8–12 viikkoa.”

Yumi on japania ja tarkoittaa kaunista.

Sabina Särkälle tehtiin Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus Blue Lagoon -hoitolassa Helsingissä.

Sabina Särkälle tehtiin Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus Blue Lagoon -kauneushoitolassa Helsingissä. Blue Lagoon -hoitolassa Yumi-kestotaivutuksen hinta on 80 euroa. Kestotaivutus pitää sisällään myös ripsien kestovärjäyksen.

Lue myös: Testasimme magneettiripset – katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Ennen Yumi Lashes -kestotaivutusta

Öljypitoisten tuotteiden käyttö tulisi lopettaa 4–8 viikkoa ennen kestotaivutuksen tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käytettävän huoltovälin aikana.

Öljyjen säännöllinen käyttö tekee ripseen öljykalvon, jolloin kestotaivutukseen vaikuttavat aineet eivät pääse välttämättä vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Ripset voivat reagoida öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti.

Esimerkiksi vedenkestävän silmämeikinpoistoaineet voivat olla öljypohjaisia.

Piilolinssit tulee poistaa ennen hoitoa, ja niitä ei suositella käytettävän seuraavaan vuorokauteen.

Ripsienpidennysten poiston jälkeen tulee pitää noin 8 viikon väli ennen kestotaivutusta, jotta omat ripset ehtivät palautua ripsienpidennyksen jälkeen.

Lue myös: Haaveiletko tuuheista ripsistä? Testasimme 7 ripsiväriä – katso tulokset!

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksen vaiheet

  1. Ensin kestotaivutusta tekevä kosmetologi tai parturi-kampaaja valitsee oikeankokoiset muotit. Silikonimuotteja on neljää kokoa: S, M, M/L ja L. Ripsien pituus, silmän ja luomen malli sekä se, millaista ilmettä asiakas haluaa, vaikuttavat muotin valintaan.
  2. Muotit kiinnitetään luomiin vesiliukoisella kiinniteaineella, jonka jälkeen ripset kiinnitetään muotin päälle.
  3. Kun ripset on kiinnitetty muottiin, levitetään niiden päälle permanenttiaine, jonka tehtävä on rikkoa karvassa olevat rikkisillat, jotta rikkisillat voidaan kiinnittää seuraavalla aineella takaisin haluttuun muotoon.
  4. Seuraavaksi ripset kestovärjätään. Kestovärjäys tehdään muottien päälle.
  5. Lopuksi muotit irrotetaan, ripset puhdistetaan ja niihin laitetaan hoitava aine.

Kestotaivutukseen varataan 1,5 tuntia.

Vasemmalla ripset ennen Yumi Lashes -kestotaivutusta, oikealla kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen. Liikuta kuvaa play-merkkien kohdalta nuolella tai sormella vasemmalle ja oikealle.

Vasemmalla ennen-kuva ripsistä sivultapäin kuvattuna, oikealla kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen. Liikuta kuvaa play-merkkien kohdalta nuolella tai sormella vasemmalle ja oikealle.

Yumi Lashes hoidon jälkeen

  • Ripsiä ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se voi heikentää taivutustulosta. Ripset ovat herkimmillään 4–5 tuntia käsittelystä, jonka aikana ripsien hierominen tai esimerkiksi vatsallaan nukkuminen voi saada ripset asettumaan uuteen malliin.
  • Ripsiä voi halutessaan harjata taivutussuuntaan ensimmäisen vuorokauden aikana.
  • Ensimmäisen vuorokauden jälkeen ei ole rajoitteita. Ripset voi kastella ja voi saunoa. Voi käyttää ripsiväriä ja poistaa meikkejä.
  • Ripsien kestotaivutus ei loivennu, vaan kestotaivutus niin sanotusti kasvaa ulos, kun ripset kasvavat ja uusiutuvat. Ripsien elinkaari on 8–12 viikkoa. Kun taivutettuja ripsiä ei ole enää jäljellä voi mennä uuteen käsittelyyn.
  • Lisäravinteet, jotka vaikuttavat ripsien kasvuun, voivat nopeuttaa taivutuksen ”ulos kasvamista”.
Yumi Lashes Keratine Lash Lift Mascara

Yumi Lashes keratiinimaskaraa suositellaan käytettäväksi kotona kestotaivutuksen jälkeen. Hinta 37 euroa. Tuotetta voi käyttää myös ripsivärin pohjustustuotteena.

Kenelle Yumi Lashes ei sovi?

Yumi Lashes -kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Suositus perustuu raskaana olevien ja imettävien erilaiseen hormonitoimintaan, jonka takia karvankasvu ja -rakenne voivat olla erilaisia eikä taivutuksella saada välttämättä toivuttua lopputulosta.

Kestotaivutusta ei myöskään suositella, jos on saanut aiemmin allergiareaktion vastaavilla tuotteilla.

Oletko kokeillut ripsien kestotaivutusta?

Katso tilanne vastaamatta

Avainsanat

Keskustelu

Itse koin, että aivan hukkaan meni rahat. Tulos niin näkymätön, ettei korvaa ripsiväriä. Jos ei käytä ripsaria normaalisti, niin silloin toki varmasti ripset erottuu paremmin kestotaivutuksen jälkeen. Volyymiripset näkyy, mutta itselläni ei pysy viikkoakaan siistin näköisenä, joten vanha kunnon maskara paras!

Olen käyttänyt ripsien kestotaivutuksia ja Yumi Lashes -taivutusta (hieman eri menetelmiä/merkkejä samalla lopputuloksella) vajaan vuoden melko säännöllisesti. Olen allergisoitunut jollekin ainesosalle ja jälki on sen verran pahan näköistä, että on luovuttava tästä luksuksesta. En ole meikkaavaa tyyppiä, vain kevyt ehostus riittää. Valmiiksi kaarevat ja tummat ripset on tuoneet aamuihin väljyyttä. Lisäksi silmät ovat todellakin ’avoimemman’ ja virkeämmän näköiset. Mutta minkäs teet. Terveydellä ei voi loputtomiin leikkiä, nainenkaan😉

Kommentoi juttua: Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus testissä – katso ennen ja jälkeen -kuvat ja lue kokemukset!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X