Ihmiset Tilaajille

Näyttelijä Sari Havas oivalsi parisuhteesta: ”Älä vajoa mökötykseen”

Näyttelijä Sari Havas meni naimisiin Tinderissä tapaamansa Risto-rakkaansa kanssa puolitoista vuotta sitten. 

”Olin ollut Tinderissä jo jonkin aikaa ja jotenkin kyynistynyt ja väsynyt. En uskonut, että löytäisin enää kumppania, kunnes viisi vuotta sitten kohtasin Riston.

Istuimme kolme tuntia teekupin äärellä, ja ilmassa oli heti vahvaa vetovoimaa, huumoria ja kiinnostusta toisen elämään. Kun sitten lähdin Ranskaan, Risto lensi perässä. Ja kun hän palasi Suomeen, minäkin palasin. Pian asuimme saman katon alla.

Tiedämme olevamme onnekkaita. Löysimme toisistamme kumppanin, jonka kanssa on helppo olla. Ei tule esiin peikkoja, eikä riitoja, jotka jäisivät vaivamaan ja aiheuttamaan etäisyyttä. Välillämme on vahva läheisyyden tunne. Päivän mittaan sipaisemme toisiamme kun kuljemme toistemme ohi.

Lue myös: Sari Havas, 55: ”Seksi on tässä iässä ihanaa, rakkaudellista ja hellää”

Olemme jo molemmat sen ikäisiä, että ymmärrämme, ettei elämä jatku ikuisesti. On ihanaa jakaa arki toisen kanssa ja saada kannustusta. Olen siitä todella kiitollinen ja onnellinen ja toivon, että pysyisimme terveenä ja elinvoimaisina ja saisimme nauttia rakkaudestamme mahdollisimman pitkään.

Parisuhteessa ja rakkaudessa on tärkeää, ettei ota esille sapelia, joka satuttaa. Itseään täytyy myös pyrkiä auttamaan pois mökötyksen kolosta.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.