Ihmiset Tilaajille

Pappi ja ikihippi Hilkka Olkinuora on koonnut kuolinapteekkiinsa sen verran lääkkeitä, että voi päättää päivänsä tuskallisessa tilanteessa

Hilkka Olkinuora ikääntyy itsellisenä ja onnellisena talossaan meren rannalla. Pappi haluaa puhua kuolemasta, jota moni pelkää, ja kertoo videolla hautajaisistaan.

Joko me noustaisiin? Näin Hilkka Olkinuora, 72, kysyy joka ainoa aamu vehnäterrieriltään Jerriltä, joka nukkuu hänen sänkynsä jalkopäässä. Hän kutsuu kysymystään neuvotteluksi.

Sänky sijaitsee yli satavuotiaan, hurmaavan, harmaan huvilan yläkerrassa Uudellamaalla. Huvila seisoo merenrannalla, kaukana kaupunkien kohinasta.

”Elämme Jerrin kanssa täällä luonnon ehdoilla. Talvella nousemme, kun alkaa olla valoisaa, ja menemme pötköttelemään, kun tulee pimeää. Kesällä heräämme aiemmin, ja minä lähden aamu-uinnille”, Hilkka kertoo.

Rantaan viettää kapea ruohopolku. Jerri vartioi Hilkkaa laiturilla, koska se on emäntänsä sanoin Baywatch-koira. Mutta veteen Jerri ei mene.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.