Ihmiset Tilaajille

Paula Koivuniemi elää sinkkuna: ”Uskon yhä rakkauteen”

Kun <strong>Paula Koivuniemen </strong>voimat ovat vähissä, avustaja Laura Vuorinen potkii eteenpäin. Juuri uuden levyn julkaiseva tähti ei kuitenkaan malta vielä eläköityä.

Paula Koivuniemi kaivaa mustasta merkkilaukustaan paksun kalenterin, joka tursuaa erilaisia lappuja. Viikonpäiviin on kirjattu tiuhasti merkintöjä: toukokuussa on paljon menoja, kesäkuu lomaillaan ja heinäkuussa vedetään festarikeikkoja isoille yleisöille.

Kyseessä ei tosiaankaan ole ihan tyypillinen 70-vuotiaan ihmisen almanakka. Tosin eipä tämä nainenkaan ole tyypillinen eläkeikäinen, sillä hän julkaisee juuri uusimman ja samalla 28. levynsä nimeltä Elämästä. Se on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle Rakkaudesta-albumille.

”Levy on koottu cover-biiseistä, jotka ovat omia suosikkejani. Ne kertovat levyn nimen mukaisesti elämästä mutta myös onnesta ja rakkaudesta”, hän sanoo.

Mutta minkälainen on ollut Paulan oma elämä ja tie Suomen iskelmätaivaan ikisuosikiksi?

Paula Koivuniemi kasvoi Seinäjoella

”Vietin lapsuuteni Seinäjoella kolmilapsisen perheen keskimmäisenä. Jo pikkutyttönä lauleskelin ja esiinnyin mielelläni joka paikassa ja koko ajan.

Osasin ulkoa kaikki 50- ja 60-luvun iskelmät. En koskaan ujostellut esiintymistä, mutta muistan koulun laulukilpailut epämiellyttävänä kokemuksena. Harmitti, koska en koskaan voittanut yhtään niistä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.