Ihmiset Tilaajille

Rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti, mutta Jonna Hietala huomasi, ettei työ tee onnelliseksi

Laine-lehden kustantaja ja neuleguru Jonna Hietala on päättänyt, että kuusi tuntia työtä päivässä riittää. Aina se ei onnistu, sillä  Jonnalla on ankara pomo.

Tampere-talon sali on täynnä ­hyvin istu­via pukuja ja pikkumustia. Niiden kantajat syttyvät sellaisista ­sanoista kuin kasvu, menestyminen ja ahkeruus.

Paikalla on Pirkanmaan kermaa. Maakunnan tunnustuspalkinto on juuri myönnetty tamperelaiselle Laineelle, raadin mielestä modernille, yllättävälle ja maailmaa uudella tavalla katsovalle neule- ja lifestyle-lehdelle.

Käsitöiden harrastajille Laine on tuttu, ei vain Suo­messa vaan ympäri maailmaa. He tietävät, että lehti on Jonna Hietalan taidonnäyte. Ja Hietala on puolestaan neulemaailman uudistaja, oikea super­tähti.

Lue myös: Virkkausguru Molla Millsin ujous helpotti, kun hän lähti rinkka selässä maailmalle.

Jonna nousee lavalle ja pitää juhlapuheen. Toisin kuin niissä on usein tapana, hän ei kehuskele yrittäjän ympäri­pyöreillä työpäivillä, vaan kertoo päinvastoin haaveile­vansa rauhallisesta elämästä. ­Tulee siinä sivussa kertoneeksi mielipiteensä valkoihoisten heteromiesten vallasta ja intohimostaan jakaa yrityksessä syntyvää hyvää luonnonsuojeluun ja hyväntekeväisyysjärjestöille.

Aplodit jäävät vaisuiksi.

Kerä-lankaliike veti väkeä neulomaan ja rupettelemaan

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.