Ihmiset Tilaajille

Sari Havas löysi kumppanin Tinderistä: ”Sovimme pysyvämme aina yhdessä”

Kipeän avioeron jälkeen näyttelijä <strong>Sari Havas</strong> oli varma, että ei löytäisi enää kumppania vierelleen. Mutta sitten elämä yllätti treffipalvelu Tinderin avulla. 

Kun Sari Havas täytti viisi vuotta sitten 50 vuotta, hän tunsi olonsa ahdistuneeksi. Keski-ikä oli tullut kuin varkain.

Pitkä avioliitto näyttelijä Pertti Sveholmin kanssa oli päättynyt muutamaa vuotta aiemmin, ja Sari epäili, että hän ei ehkä koskaan löytäisi rinnalleen uutta kumppania.

”Ajatus yksin vanhenemisesta rouhaisi rinnasta. Olin yksinäinen ja katselin pariskuntia, jotka kulkivat yhdessä kadulla. Ajattelin, että kaikilla muilla on joku, mutta ei minulla.”

Mutta tämän vuoden tammikuussa Sari juhli syntymäpäiviään hilpeämmissä tunnelmissa. Uusi miesystävä Risto järjesti ravintolassa Sarille yllätysjuhlat, joissa koko lähipiiri kilisti 55-vuotiaan sankarin kunniaksi. Sari tunsi olonsa tärkeäksi ja rakastetuksi.

”En ole koskaan pitänyt itselleni isoja juhlia. Yhtäkkiä minulla olikin oma rakas, joka järjesti sellaiset minulle. Se tuntui valtavan ihanalta.”

Eron jälkeen katselin pariskuntia, jotka kulkivat yhdessä kadulla. Ajattelin, että kaikilla muilla on joku, mutta ei minulla.

Vaikka 55 vuoden ikä ei ollut enää Sarille yhtä paha rajapyykki kuin 50, vanheneminen kirpaisee edelleen.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.